Resale - Lägenhet - Altea

Altea Altea

Mäklare

Andrés Castillo

VD - Mäklare

Be om intresse

Responsable del tratamiento: Castillo Homes, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.

Fantastiskt lägenhet i centrala Altea

  • Ref.: CH823,
  • 2 Sovrum,
  • 1 Badrum,
  • 65m2,
  • 198.000€ 179.000 €

En makalös havsutsiktslägenhet i det perfekta läget! Denna bostad är inte bara en plats att bo på, det är en livsstil. Med ett enastående läge, endast 500 meter från havet och den historiska gamla staden Altea, erbjuder denna lägenhet en unik möjlighet att förena naturskön skönhet och stadens charm.

Med två rymliga sovrum, en inbjudande vardagsrum och ett modernt badrum har den här bostaden en idealisk planlösning som passar för såväl familjer som par. Utsikten över havet är hisnande och omslutande, och från din egen balkong kan du njuta av solens värmande strålar och den uppfriskande havsbrisen.

Det allra bästa med detta hem är dess omgivning. Du kommer att befinna dig inom gångavstånd från ett myller av förstklassiga restauranger och butiker, vilket ger dig friheten att utforska lokala smaker och kultur. Dessutom har du flera av Costa Blancas bästa stränder inom räckhåll, perfekt för avkopplande dagar vid havet.

Denna fastighet är inte bara en bostad; den är en möjlighet till en fantastisk livsstil. För den som överväger investeringar finns det god potential för uthyrning i denna populära turistdestination.

Det enda att notera är att byggnaden inte har hiss, men när du väl når din himmelska lägenhet kommer du snabbt att inse att det är värt ansträngningen. Missa inte denna unika möjlighet att bo mitt i hjärtat av Altea med en fantastisk havsutsikt. Kontakta oss idag för att ordna en visning!"

Nyckelfunktioner

Sovrum: 2
Badrum: 1
Byggd: 65m2
Kök: 1
Inbyggda garderober: 2
Energicertifikat: Pågående
Byggår: 1982
Orientering: Söder
Balkong: 4 m2
Avstånd till strand: 550 Meter
Avstånd till flygplatsen: 65 Km.
Avstånd till nöjes områden: 500 Meter
Avstånd till golfbana: 16 Km.
Energicertifikat

Energicertifikat: Pågående

Egenskaper

Möblerad
Parkett
Luftkonditionering
Balkong
Elektricitet
Fiberoptik
Elektriska Grindar

Plats

Ritningar

Ekonomi

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Valutaväxling

  • Pounds: 153.176 GBP
  • Ryska rubel: 153.176 RUB
  • Schweiziska franc: 174.418 CHF
  • Kinesiska yuan: 1.392.584 CNY
  • Dollar: 192.318 USD
  • Svenska kronor: 2.083.524 SEK
  • Norska kronor: 2.095.732 NOK

Liknande bostäder

© 2024 Real Estate · Juridisk anteckning · Privatliv · Cookies · Web karta · Design: Mediaelx