Mäklare torrevieja - Spanska mäklare torrevieja

Castillo Homes Din mäklare i Torrevieja

Din spanska mäklare i Torrevieja

Castillo Homes mäklarbyrå hittar du mitt i trevliga Torrevieja, bredvid Plaza de la Constitución och i skuggan av härliga palmer. Här hittar du våra trevliga svenska och spanska mäklare med lång erfarenhet i att sälja bostäder i hela regionen omkring Torrevieja, Alicante och Costa Blanca.

Till oss är du hjärtligt välkommen för en kaffe och en titt på alla nya drömbostäder som kan passa dina önskemål. Våra spanska mäklare i Torrevieja har god lokalkännedom vilket är viktigt om du som bostadsköpare ska hitta exakt den härliga lägenheten eller mysiga huset du längtar efter. Tack vare att vi känner till regionen så bra samt vår fleråriga erfarenhet som fastighetsmäklare fångar vi snabbt upp vad du som kund vill ha och hur vi kan matcha rätt bostad till rätt pris.


Bostadsvisning på distans? Få hjälp av våra mäklare i Torrevieja

 Har du inte tid eller möjlighet att fysiskt besöka oss och följa med på husvisningar i Torrevieja är det inget problem. Det går fint med dagens nya digitala teknik att köpa bostad på distans. Vi på Castillo Homes erbjuder digitala visningar vilket helt enkelt innebär att vår mäklare besöker bostaden och visar upp den för dig live. Våra svenska mäklare går runt i bostaden och filmar samtidigt som du kan ställa frågor:  “Kan du gå tillbaka till köket?”, “filma under skåpet?”, “Hur är utsikten från köksfönstret?”

 Du får på så sätt en bra överblick över bostaden, utsikten, hur det ser ut utanför, hur solen ligger och andra detaljer som du känner är viktiga. De flesta tycker att en digital live-visning ger en bättre överblick och känsla än när man själv går på en fysisk visning som ofta kan kännas ganska stressande om det är många på visningen. En bostadsvisning på distans är bekvämt och praktiskt, du kan sitta hemma i lugn och ro utan att störas.

 

Trygghet när du köper bostad i Torrevieja

Oavsett om du letar bostad i Torrevieja på distans eller om du föredrar att följa med på en vanlig fysisk visning blir du hos oss väl omhändertagen utav våra svensktalande mäklare. Vi leder dig tryggt genom hela köpprocessen. Vi översätter alla juridiska handlingar till svenska, vi ordnar med notarie och med fastighetsregistret. Givetvis förmedlar vi bara bostäder med granskad dokumentation och ser även till att begära en bank öppning för eventuella betalningar samt dina inkomster. Dessutom hjälper vi till med att ordna ett NIE nummer som behövs för att avsluta affären.

 Vi lovar trygghet när du köper bostad från Castillo Homes fastighetsbyrå.


Här hittar du bostäder till salu i Costa Blanca 


Möt Vårt team

Andrés Castillo

VD - Mäklare

Daniela Urrego

Administrativ

Victor Birkeland

Marknadsföring

Gonzalo Muñoz

Marknadsföring

© 2024 Real Estate · Juridisk anteckning · Privatliv · Cookies · Web karta · Design: Mediaelx