Castillo Homes - Lo Romero Golf Resort

Castillo Homes Lo Romero Golf Villa i Spanien

Hitta ditt nya drömboende på Lo Romero Golf i Alicante, Spanien|Lyxvillor i Spanien  

Är du kräsen när det gäller golfbanor, älskar du vackra stränder och uppskattar du charmiga restauranger och butiker i typisk medelhavsmiljö? Samtidigt som du letar efter lyxvillor i Spanien? Hitta ditt nya drömboende på exklusiva Lo Romero Golf Resort i Spanien|Alicante, endast 5 kilometer från de vackra stränderna Torre de la Horadada och den charmiga byn Pilar de la Horadada. 

Mitt i hjärtat av södra Costa Blanca ligger Lo Romero Golf Resort Villas, även kallad ”The golf Island”. Det är Spaniens golfparadis med Par 72 golfbana i fridfull miljö som slingrar sig mellan citrusodlingar och sagolik utsikt över medelhavet. En villa i Lo Romero Golf är ett drömläge för dig och dina vänner som gillar spela golf i en magnifik Medelhavsmiljö, som uppskattar att ha nära till underbara stränder, mysiga restauranger och shopping.


Lo Romero Golf Villa i Spanien

Exklusiva nybyggda lyxvillor med magnifik utsikt i Pilar de la Horadada

Lo Romero Golf är en av de största golfbanorna i Pilar de la Horadada. Castillo Homes har som enda fastighetsbyrå fått äran att erbjuda femton exklusiva nybyggda lyxvillor i anslutning till Lo Romero Golf. Det här är en oas där du kan njuta av lugn och ro i vardagen i ett exklusivt och privilegierat boende med all möjlig komfort. 

Lo Romero Golf Resort erbjuder de perfekta förutsättningarna för både en lugn tillvaro och en aktiv livsstil. Här bor du omgiven av fantastiska greenområden i ett exklusivt privat paradis. Du kan njuta av sol, bad och en aktiv vardag med 325 soldagar per år och en medeltemperatur över 18ºC. Med andra ord typiskt behaglig Medelhavstemperatur med milda vintrar, torra somrar och varma kvällar som håller i sig långt in på hösten.

Med utsikt över den natursköna golfanläggningen, har varje hem ett utförande som gör det möjligt att njuta av dygnets alla timmar på bästa sätt. På Lo Romero Golf Resort har arkitekten tänkt på allt. Rymliga solterrasser med utsikt, arkitektur i smakfull design som smälter in i den vackra miljön, många med privat pool eller jacuzzi samt privat parkering. Det passar perfekt för dig som är intresserad av en åretruntbostad, ett semesterhem eller en smart investering.

 Lo Romero Golf Villa i Spanien

Castillo Homes fastighetsbyrå kan nu erbjuda 15 lyxvillor på Lo Romero Golf Resort varav 5 fristående villor, 9 parhus/radhus och 1 exklusiv hörnvilla.

- Villorna säljs med allt inkluderat utom möbler, men full möblering kommer erbjudas om önskas.

- De nio parhusvillorna kommer att ha 3 sovrum och 3 badrum, en privat trädgård, solterrass och privat parkeringsplats samt ett gemensamt utrymme för villaägarna med gemensam pool, jacuzzi, grillplats och gym.

- De fristående villorna kommer att ha 3 sovrum med eget badrum och walk in closet, solterrass, privat pool och privat parkeringsplats.

- Den exklusiva hörnvillan är en envånings villa på en tomt på över 467m2 med trädgård, privat pool och privat parkeringsplats som kommer att ha 3 till 4 sovrum, 3 badrum och solterrass.

- Alla våra villor har första parkett till den fantastiska golfbanan och ligger endast ett stenkast från vackra vita stränder, shopping, kultur och restauranger!

- Hela projektet erbjuder fri utsikt över den natursköna golfbanan, prunkande citrusodlingar och inte minst praktfull havsutsikt!

 


Lo Romero Golf - Bo på Spaniens tredje bästa golfbana på Pilar de la Horadada

Tänk dig att spela några rundor golf innan resten av familjen har vaknat! Från din dörr till första putten tar det dig max 5 minuter.  Är du morgonpigg och gillar kliva upp med tuppen kan du börja spela redan klockan 07:00. Härligt svalt, lugnt och med den speciella magiska stämningen som en tidig morgon erbjuder.

Här bor du nämligen så att säga på golfbanan, och det är inte vilken som helst bana. Lo Romero Golf räknas som Spaniens tredje bästa bana, och det säger inte lite när Spanien har över 400 golfbanor! Lo Romero Golf är för dig som verkligen uppskattar att putta på riktigt bra greener. Det är en utmanande bana i världsklass. De första 9 hålen är lite snällare med breda fairways, sedan följer 9 hål i lätt kuperad bana med grönskande pinjeträd. Signaturhålet på Lo Romero Golf är det avslutande 18:e hålet och ger en oförglömlig upplevelse med en green som ligger på en liten ö mitt i en sjö och överraskar med en spektakulär panoramautsikt över Medelhavet. Därav namnet ”Golfön” som är en lite upphöjd ö omgiven av vatten. En fulländad golfanläggning skapad för den kräsne golfaren.

Från det första tee-skottet på hål 1 till den sista putten på den 18: e greenen kan du njuta av en golfrunda i en lugn miljö fylld med skönheten i naturens ljud och doft av pinjeträd. Här kommer du bli uppfylld av känslan av lugn och harmoni.

Lo Romero Golf är den perfekta banan för passionerade golfare och golfbanan är en idealisk för golfare på alla nivåer.

 Lo Romero Golf Villa i Spanien

Cykelavstånd till härliga vita stränder 

Vad sägs om milslånga stränder som Mil Palmeras, Playa de las Higuericas och Playa del Conde? Endast 6 kilometer från Lo Romero Golf ligger Spaniens renaste och vackraste stränder som frestar med otroligt mjuk vit sand, kristallklart vatten i härlig badtempratur och massor av mysiga strandrestauranger som serverar regionens bästa paella.

Några minuters bilväg eller 20 minuter med cykel från Lo Romero Golf ligger den charmiga byn Pilar de la Horadada som är en typisk charmig spansk Medelhavsby. För inte att glömma Las Higuericas och El Mojón i Torre de la Horadada som stoltserar med naturliga sandstränder, underbar strandpromenad med trätrall och azurblått vatten som erbjuder badvänliga temperaturer 6 månader om året.

I närheten av Pilar de la Horadada och Torre de la Horadada finner vi även den mycket trevliga byn San Pedro del Pinatar (Murcia) Pilar de la Horadada samt ett fantastiskt naturreservat. Här kan du njuta av ett helt naturligt SPA i form av saltsjöar med den helande leran som ska göra underverk mot ledvärk och trött hy.

 

Enkelt att flyga från Sverige till Lo Romero Golf

Murcias internationella flygplats ligger bara 35 minuter bort och Alicantes internationella flygplats ligger bara 45 minuter bort. Madrid är cirka 4 timmars bilresa.

Från Stockholm Arlanda till Alicante är det 4 timmars flygresa. SAS och Norwegian är några av de flygbolag som har direktflyg från Stockholm till Alicante.
Här hittar ni mer information gällande våra boenden.


Lo Romero Golf Villa - Community
Lo Romero Golf Villa - Singel
Lo Romero Golf Villa - Corner


Kontakta oss gärna så berättar vi mer!

Bildgalleri

Videor

https://youtu.be/ZXunZXMiZDo

© 2023 Real Estate · Juridisk anteckning · Privatliv · Cookies · Web karta · Design: Mediaelx