Resale - Bungalow - Orihuela Costa - Lomas de Cabo Roig

Orihuela Costa Lomas de Cabo Roig

Mäklare

Intagare

Be om intresse

Responsable del tratamiento: Castillo Homes, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.

Lägenhet med 2 sovrum och flera uteplatser i Cabo Roig

  • Ref.: CH944,
  • 2 Sovrum,
  • 2 Badrum,
  • 70m2,
  • Pool,
  • 149.900 €

Stig in i denna fantastiska lägenhet och upptäck en oas av komfort och bekvämlighet. Med två generösa sovrum, ett stilrent badrum och en rymlig yta på 70 kvadratmeter erbjuder denna bostad den perfekta harmonin mellan funktion och form.

Den öppna planlösningen skapar en ljus och luftig atmosfär i bostaden. Köket med stora ytor och högkvalitativa apparater, är hjärtat i hemmet och perfekt för att laga mat och umgås med familj och vänner.

En av de mest förtjusande funktionerna i denna lägenhet är den privata balkongen där du kan njuta av din morgonkaffe eller avkopplande kvällar med utsikt över det omgivande området. Men det är inte allt - bostaden har också en privat takterrass där du kan njuta av solen och utsikten medan du kopplar av i lugn och ro.

När det är dags att svalka av sig finns det en gemensam pool där du kan ta ett uppfriskande dopp och träffa grannar och vänner. Dessutom ligger stranden bara en kort biltur bort, vilket gör det enkelt att njuta av sanden och havet närhelst du önskar.

Denna lägenhet är inte bara ett hem, det är en livsstil. Med sin perfekta kombination av modern design, bekvämlighet och närhet till stranden, är detta det perfekta valet för dig som vill ha det bästa av allt. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck din drömbostad vid havet!


SUMA/IBI (fastighetsskatt): 235€ per år

COMUNIDAD (föreningsavgift): 66,66€ per månad

Nyckelfunktioner

Sovrum: 2
Badrum: 2
Byggd: 70m2
Energicertifikat: Pågående
Byggår: 2007
Orientering: Öster
Avstånd till strand: 3,9 Km.
Avstånd till flygplatsen: 55,7 Km.
Avstånd till nöjes områden: 1 Km.
Avstånd till golfbana: 5,9 Km.
Energicertifikat

Energicertifikat: Pågående

Egenskaper

Möblerad
Luftkonditionering
Balkong
Tvättmaskin
Uppvärmning
Terrass
Solarium (solterrass)
Elektricitet
Fiberoptik

Plats

Ekonomi

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Valutaväxling

  • Pounds: 125.876 GBP
  • Ryska rubel: 125.876 RUB
  • Schweiziska franc: 144.039 CHF
  • Kinesiska yuan: 1.183.221 CNY
  • Dollar: 162.612 USD
  • Svenska kronor: 1.751.956 SEK
  • Norska kronor: 1.790.106 NOK

Liknande bostäder

© 2024 Real Estate · Juridisk anteckning · Privatliv · Cookies · Web karta · Design: Mediaelx