Köpa lägenhet i Torrevieja - Torrevieja Playa

Castillo Homes KÖPA LÄGENHET I TORREVIEJA

Köpa lägenhet | Torrevieja

Tänker du köpa lägenhet i Torrevieja? Då tänker du helt rätt! Det är en härlig spansk stad som är oslagbar på så många sätt. Genom att köpa lägenhet i Torrevieja får du oändlig tillgång till allt som staden har att erbjuda - alltifrån härligt väder och fina stränder till förstklassiga restauranger och charmiga marknader. Det bjuds även på ett stort utbud av spännande utomhusaktiviteter som passar både dig som ung och senior.

Du ska även veta att staden är väldigt välskött och ren. Torrevieja har nämligen fått äran att bli utnämnd av Världshälsoorganisationen till en av de mest hälsosamma platserna på jorden att bo på.


TORREVIEJA ATT SE OCH GÖRA

Torrevieja framstår som en mycket grön, ren och inte minst vacker stad. Som boende i Torrevieja får du njuta av otrolig fin natur där många av stadens gågator är omgivna med palmer och grönskande växter, som ger skugga när solen står som högst på himlen. Invånarna är stolta över staden och använder den aktivt. Här ser du många som gärna tar en eller flera promenader på morgonen längs den 1,3 km långa promenadvägen som är byggd på ett trädäck. På kvällen har man tagit på sig finkläderna och strosar mot en restaurang längs den långa, vackra strandpromenaden “El Paseo” vid havet.  Genom att köpa lägenhet i Torrevieja via våra mäklare kan du njuta av spännande uteliv. Du kan spela golf på flertal högklassiga golfbanor. Du kan även unna dig de bästa stränderna och en rolig shoppingrunda i exklusiva butiker. Det finns även helgmarknader, eller varför inte njuta av en god middag på de otaliga charmiga restaurangerna. Torrevieja har även en bred kulturscen bestående av olika museer, gallerier och utställningar.


KÖPA LÄGENHET I TORREVIEJA

FÖRDELAR MED ATT KÖPA LÄGENHET I TORREVIEJA

Torrevieja skiljer sig från svenska städer på många sätt. Genom att köpa lägenhet i Torrevieja via våra mäklare får du flera fördelar som du inte kan få i Sverige. 

I Torrevieja får du tillgång till:

- Härligt väder och vackra stränder.

- Rik matkultur och exotiska frukter. 

- Populär dans- och musikkultur. 

- Flera aktiva communities för skandinaver.

Något som utmärker Torrevieja och gör staden så populär är dess varma klimat. Det härliga vädret är en stor anledning till att staden lockar till sig en stor mängd besökare per år. Det är också en av de största anledningarna till att köpa lägenhet i Torrevieja. Som invånare får du njuta av 300 soldagar varje år. En annan viktig fördel med att bo i Torrevieja är närheten till magiskt fina stränder. Antalet stränder är många och några av de mest välkända är La Mata Beach, Las Salinas de Torrevieja och Playa del Cura.

Här hittar du nya bostäder till salu i Torrevieja


Playa del cura

Stränderna i Torrevieja har gyllen, finkornig sand och anses vara en av de bästa stränderna i Spanien. Mitt inne i stadskärnan ligger den populära stranden Playa del Cura. Stranden är cirka 400 meter lång och cirka 30 meter bred. Playa del Cura har en ljus och finkornig sand. Stranden bjuder på flertal barer, restauranger och souvenirbutiker. Inte långt ifrån Playa del Cura ligger välkända Plaza de la Constitución. Här finner du en stor kyrka med en liten, charmig fontän.

Förutom Playa del Cura finns det flera andra trevliga stränder som Guardamar Moncayo Beach, Cabo Roig Beach och Guardamar Moncayo Beach. Alla med fantastiska sandstränder och skimrande kristallklart vatten.

Har du barn rekommenderas den barnvänliga stranden Playa Los Naufragos, även känd under namnet Playa de Poniente. En lång, bred strand med underbar sand och glittrande blått hav. Det finns också ett stort utbud av härliga små badvikar och mysiga klippor. Vattenparadiset Aquopolis, som är populärt bland barnfamiljer, har massor av roliga pooler och vattenrutschkanor.


KÖPA LÄGENHET I TORREVIEJA

FÅ HJÄLP AV VÅRA MÄKLARE I TORREVIEJA

Att köpa lägenhet i Torrevieja kan både vara spännande och stressigt på en och samma gång. Staden är väldigt populär bland utländska bostadsköpare. Men det kan vara svårt att köpa lägenhet i Torrevieja på egen hand. Men oroa dig inte! Vi på Castillo Homes är till för att förenkla ditt köp. Vi är svenska mäklare i Torrevieja som har stenkoll på bostadsmarknaden sedan flera år tillbaka. 

Funderar du också på att köpa lägenhet i Torrevieja men är osäker på marknaden eller hur du ska gå till väga? Ta hjälp av våra lokala mäklare i Torrevieja som mer än gärna hjälper dig hitta det du söker! 

Här hittar du bostäder till salu i Torrevieja

Kontakta oss


© 2024 Real Estate · Juridisk anteckning · Privatliv · Cookies · Web karta · Design: Mediaelx