Santa Rosalia Lake & Life Resort - Castillo Homes

Castillo Homes Santa Rosalía Lake & Life Resort

Välkomna till Santa Rosalía Lake & Life Resort

Santa Rosalía Lake & Life Resort är en spektakulär, exklusiv nytt bostads- och fritidskomplex på Costa Cálida-kusten, endast 4 kilometer från havet och den populära byn Los Alcazares.  Santa Rosalía ligger i kommunen Torre Pacheco som tillhör regionen Murcia, känd för sitt underbara klimat och vackra stränder. Murcia kallas ibland för Europas fruktträdgård.  

Santa Rosalía Lake & Life Resort är en plats där du på morgonen kan ta på dig badtofflorna och promenera bort till den vackra turkosblå lagunen med kristallklart vatten, ta ett svalkande dopp för sedan att njuta av en kopp kaffe på en av de eleganta strandbarerna som redan tidigt på morgonen börjar yra av liv. 

I själva hjärtat av Santa Rosalía - ligger det en 124 000 m2 grön oas som innefattar en stor blå lagun byggd med den unika miljövänliga Crystal Lagoon tekniken som ger ett mycket rent vatten. Här kan du roa dig med vattensporter (utan motor) eller koppla av på en av de många bekväma solsängar som är placerade på de kritvita sandstränderna. Stränderna som omsluter lagunen ligger i söder, öster och västerläge så här är det bara att välja! Medelhavssolen värmer skönt från januari till december. 

Med 300 soldagar om året kan du här njuta av en god bok under en av oasens alla palmer och känna hur det efterlängtade semesterlugnet infinner sig. För dig som väljer att flytta hit är det som att flytta till en harmonisk paradisö med all komfort du kan tänka dig.


Exklusivt boende i Santa Rosalía

Santa Rosalía Lake & Life Resort är exklusiv för invånarna. Med 1200 toppmoderna olika typer av bostäder i mycket smakfull design ger resorten en aura av magnifik lyx byggt i harmoni med miljö och natur. En oas där du kan promenera, träna, äta, sola eller bara koppla av i sköna och inte minst trygga omgivningar med all tänkbar service inom räckhåll. Santa Rosalía Lake & Life Resort har åtkomstkontroll och 24-timmars säkerhet.

 

Santa Rosalía Lake & Life Resort

Faciliteter och aktiviteter på Santa Rosalía Lake & Life Resort

Här finns en mängd olika faciliteter och aktiviteter för alla åldrar. Området är uppdelat i olika områden med attraktioner, där invånarna kan koppla av och umgås med familj och vänner. Här finns roliga lekplatser för barn, och en magnifik äventyrsgolfbana på 8 000 kvadratmeter, varav hälften består av naturliga omgivningar. Populär för hela familjen!

Men det är viktigt att behålla balansen mellan aktivitet och vila. Kanske kan yoga, qigong eller pilates hjälpa dig att hitta ditt inre lugn? Här kan du promenera bort till den stillsamma gröna ängen med palmer som verkligen bjuder in till mindfulness. På kvällen hittar du en inbjudande plats för en romantisk picknick i solnedgången.

Om du väljer att köpa en fastighet på Santa Rosalía Lake & Life Resort kan du njuta av alla olika sport- och fritidsaktiviteter som erbjuds:

- Santa Rosalía Lake & Life Resort har flera multisportbanor där du kan spela och ha turneringar med vänner och familj 

- Utomhusgym med de senaste apparaterna 

- En magiskt vacker och stor äventyrsgolfbana för alla åldrar

- Frisbee golf – rolig träning för alla åldrar

- Petanque, schack och bordtennis

- Lekplatser

- Område för yoga och pilates

- Område för picknick (gräsyta)

- Beachvolleyboll (två banor)

- Stränder

- Chill out terrasser

- Strandklubb

- Öar

- Kajak

- Paddelbrädor

- Cykel

- Massage & skönhetsbehandlingar


Här kan du hitta bostäder till salu på Santa Rosalía Lake & Life Resort


Santa Rosalía Lake & Life Resort

Golf

Anläggningen ligger endast 2 minuter från den populära femstjärniga Mar Menor Golf, en 18-håls parkbana, designad av Dave Thomas och Nicklaus Design. I närheten hittar du även två andra vackra golfbanor:  Saurine Golf och Hacienda del Alamo Golf.


Los Alcazares

Till Los Alcazares är det endast fem kilometer, knappt fyra minuter med bil. Här hittar du en mängd barer, restauranger och strandbarer, och härliga, långa stränder. Los Alcázares har sju stränder, Playa de Las Salinas, Playa de Los Narejos, Playa de Las Palmeras, Playa del Espejo, Playa de Manzanares, Playa Carrión och Playa de La Concha.


Cartagena

Till den historiska hamnstaden Cartagena är det knappt 25 minuters bilresa. Här hittar du en imponerande romersk teater, lyxiga palats från medeltiden och tidstypiska ståtliga byggnader från jugendtiden. Här finns mängder av mysiga butiker, framför allt på gågatorna Calle Mayor och Calle del Carmen med sidogator. I Cartagena finns också ett av Spaniens större köpcentrum. 


Santa Rosalía Lake & Life Resort

Flyg till Santa Rosalía

Hur tar man sig till Santa Rosalía?

Inom en timmes bilresa finns det två flygplatser: Alicante flygplats och Murcia flygplats. Murcia är en mindre flygplats med direktflyg till bl.a. London Antwerpen, Barcelona, Bilbao, Birmingham, Bournemouth, Dublin med flera. 

Stockholm – Alicante: Direktflyg från Arlanda till Alicante tar ca 4 timmar.

Göteborg  - Alicante:  Den genomsnittliga tiden för direktflyg Göteborg-Alicante är 3 timmar och 25 minuter.

Välkommen att köpa din drömbostad i Santa Rosalía Lake & Life Resort, semesterparadiset i södra Spanien som kombinerar natur, miljö, lyx och säkerhet!


Här kan du hitta bostäder till salu på Santa Rosalía Lake & Life Resort


Kontakta oss

© 2024 Real Estate · Juridisk anteckning · Privatliv · Cookies · Web karta · Design: Mediaelx