Resale - Lägenhet - Orihuela Costa - Playa Flamenca

Orihuela Costa Playa Flamenca

Mäklare

Intagare

Andrés Castillo

VD - Mäklare

Be om intresse

Responsable del tratamiento: Castillo Homes, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.

Underbar lägenhet med pool

  • Ref.: CHX711,
  • 2 Sovrum,
  • 2 Badrum,
  • 100m2,
  • Pool,
  • 174.900 €

Castillo Homes har nöjet att presentera vår nya lägenhet i exklusivitet i Playa Flamenca, en av de mest eftertraktade platserna på Costa Blanca! Denna underbara lägenhet med 2 sovrum och 2 badrum i perfekt skick för mindre än 200 000€!


Stig in och du möts av ett ljust och rymligt vardagsrum i öppen planlösning , matsal och kök. Detta är hemmets hjärta där du kan koppla av med familj och vänner, eller njuta av det spanska solskenet på terrassen som ligger bredvid vardagsrummet.
Lägenheten har två sovrum båda med inbyggda garderober, ett med 2 enkelsängar och ett med en dubbelsäng, två badrum, ett med dusch och det viktigaste med badkar. Det finns också ett praktiskt förråd med tvättmaskin och plats för dina tillhörigheter. Lägenheten har ett system med Airzone, en central AC som går i alla rum i fastigheten.


En av höjdpunkterna i denna lägenhet är närheten till köpcentret Zenia Boulevard, där du hittar alla butiker som du behöver och många restauranger. Det är bara en kort promenad från din nya bostad. Och när det gäller stränder kommer du inte att bli besviken. De bästa stränderna i området ligger bara ett stenkast bort, så du kan lätt tillbringa dina dagar med att njuta av solen, bada och koppla av.


Den här lägenheten är en del av ett samhälle som inkluderar stor pool, så du kan svalka dig under de varma sommardagarna utan att ens lämna samhället.


Missa inte chansen att äga denna fantastiska lägenhet på ett av de mest eftertraktade platserna på Costa Blanca. 


Kontakta oss idag för att boka en visning och förverkliga din dröm om att äga en fastighet i Spanien.

Virtuellt Besök

Nyckelfunktioner

Sovrum: 2
Badrum: 2
Byggd: 100m2
Toaletter: 2
Kök: 1
Inbyggda garderober: 2
Energicertifikat: E
Byggår: 1999
Orientering: Söder
Avstånd till strand: 1.5 Km.
Avstånd till flygplatsen: 50 Km.
Avstånd till nöjes områden: 1 Km.
Avstånd till golfbana: 4 Km.
Energicertifikat

Energicertifikat: E

Egenskaper

Luftkonditionering
Förråd
Tvättmaskin
Uppvärmning
Terrass
Elektricitet
Elektriska Grindar
Möblerad

Plats

Videor

Ekonomi

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Valutaväxling

  • Pounds: 149.373 GBP
  • Ryska rubel: 149.373 RUB
  • Schweiziska franc: 170.090 CHF
  • Kinesiska yuan: 1.349.074 CNY
  • Dollar: 186.373 USD
  • Svenska kronor: 2.021.547 SEK
  • Norska kronor: 2.033.387 NOK

Liknande bostäder

© 2024 Real Estate · Juridisk anteckning · Privatliv · Cookies · Web karta · Design: Mediaelx