Resale - Villa / Parhus - San Fulgencio

San Fulgencio La Marina

Mäklare

Andrés Castillo

VD - Mäklare

Be om intresse

Responsable del tratamiento: Castillo Homes, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.

Lyxig villa i La Marina.

  • Ref.: CH818,
  • 3 Sovrum,
  • 3 Badrum,
  • 223m2,
  • 500m2,
  • Pool,
  •   Privat,
  • 565.900 €

Välkommen till denna magnifika villa belägen i hjärtat av La Marina urbanisering, nära San Fulgencio och Guardamar. Denna lyxiga bostad, byggd 2016, står majestätiskt på en tomt om 500 kvadratmeter, där elegans och sofistikation harmoniskt blandas med frodiga gröna ytor som för tankarna till en tropisk stil, och en gnistrande pool som sträcker sig över 10 meter.

Från det ögonblick du kliver över tröskeln till denna exceptionella villa, omsluts du omedelbart av naturligt ljus och smakfull inredning som pryder varje hörn av utrymmet. Varje detalj har noga regisserats av en berömd inredningsarkitekt från regionen och skapar en atmosfär av förfining. Varje detalj har utformats för att du ska känna dig bekväm redan från dina första steg in i denna lyxiga egendom.

Det rymliga och ljust upplysta köket är en oas för matentusiaster. Det är fullt utrustat med moderna apparater och erbjuder en perfekt plats för att förbereda gourmetmåltider eller bara samlas för en solig frukost.

Entréplanet öppnar graciöst mot omgivningen och inbjuder till en sömlös övergång mellan interiören och exteriören. En gästsovrum och ett duschrum kompletterar denna nivå och erbjuder en idealisk plats för besökare att koppla av.

På övervåningen välkomnar två ytterligare rymliga sovrum dig, inklusive det stora sovrummet som utmärker sig med en privat klädkammare och ett lyxigt badrum en suite. Båda sovrummen på övervåningen har tillgång till individuella balkonger som erbjuder fantastisk utsikt över egendomen och skapar en fridfull miljö för att njuta av soluppgången eller skönheten hos villan på natten, upplyst av stämningsbelysning som framhäver de tropiska växterna på tomten.

Denna villa förkroppsligar harmonin mellan modern komfort, lyx och naturlig skönhet. Den högkvalitativa möbleringen och materialen som utgör interiören skapar en välkomnande atmosfär, medan de frodiga trädgårdarna och poolen inbjuder till avkoppling och utomhusgemenskap. Det är en exceptionell bostad avsedd för dem som söker det bästa av medelhavslivet, där lyx, elegans och sinnesfrid förenas för att skapa ett verkligt vackert hem.

Nyckelfunktioner

Sovrum: 3
Badrum: 3
Byggd: 223m2
Tomt: 500m2
Kök: 1
Inbyggda garderober: 3
Energicertifikat: Pågående
Byggår: 2016
Orientering: Öster
Avstånd till strand: 4,3 Km.
Avstånd till flygplatsen: 36 Km.
Avstånd till nöjes områden: 700 Meter
Avstånd till golfbana: 11 Km.
Energicertifikat

Energicertifikat: Pågående

Egenskaper

Elektricitet
Fiberoptik
Möblerad
Luftkonditionering
Förråd
Balkong
Tvättmaskin
Uppvärmning
Terrass

Plats

Ekonomi

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Valutaväxling

  • Pounds: 484.654 GBP
  • Ryska rubel: 484.654 RUB
  • Schweiziska franc: 553.394 CHF
  • Kinesiska yuan: 4.393.534 CNY
  • Dollar: 606.305 USD
  • Svenska kronor: 6.623.973 SEK
  • Norska kronor: 6.677.337 NOK

Liknande bostäder

© 2024 Real Estate · Juridisk anteckning · Privatliv · Cookies · Web karta · Design: Mediaelx