Resale - Bungalow - Torrevieja - Torrelamata - La Mata

Torrevieja Torre la mata

Mäklare

Intagare

Andrés Castillo

VD - Mäklare

Be om intresse

Responsable del tratamiento: Castillo Homes, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.

Charmig hörnbungalow i Torre la Mata

  • Ref.: CH798,
  • 3 Sovrum,
  • 2 Badrum,
  • 86m2,
  • Pool,
  • 190.000 €

Denna charmiga hörnbungalow är belägen i Torre la Mata ocherbjuder ett exceptionellt läge precis framför Molino Blanco Park och bara en kort promenad på 450 meter från La Mata Beach. Denna bostad erbjuder en idyllisk miljö för oförglömliga semestrar.

Bungalown, fördelad på två våningar, har en praktisk och bekväm layout. På bottenvåningen hittar du två rymliga sovrum, ett modernt badrum och ett fullt utrustat kök. Tillgång till övervåningen är genom en utomhusterrass, vilket gör det möjligt att njuta av den medelhavs solen samtidigt som du rör dig runt i huset.

Övervåningen har ett andra fullt utrustat kök, perfekt för att laga läckra måltider med familj eller vänner. Dessutom kompletterar ett extra sovrum och badrum denna våning och erbjuder privat utrymme för gäster eller familjemedlemmar.

En av de stora attraktionerna med denna fastighet är dess privata solarium, där du kan koppla av medan du beundrar den hisnande havsutsikten. Du kan också dra nytta av en gemensam pool för att svalka dig och koppla av.

För de som vill parkera sitt fordon säkert finns underjordisk parkering tillgänglig som ett alternativ, vilket ger stor bekvämlighet.

Sammanfattningsvis är denna hörnbungalow i Torre la Mata en riktig pärla som erbjuder en enastående närhet till stranden, havsutsikt, moderna bekvämligheter och all den komfort du behöver för oförglömliga semestrar på Medelhavskusten. Missa inte den här möjligheten att uppleva en oförglömlig vistelse i detta lilla paradis.

Nyckelfunktioner

Sovrum: 3
Badrum: 2
Byggd: 86m2
Kök: 2
Inbyggda garderober: 3
Energicertifikat: Pågående
Byggår: 1993
Orientering: Sydöst
Balkong: 46 m2
Avstånd till strand: 450 Meter
Avstånd till flygplatsen: 50 Km.
Avstånd till nöjes områden: 500 Meter
Avstånd till golfbana: 11 Km.
Energicertifikat

Energicertifikat: Pågående

Egenskaper

Möblerad
Luftkonditionering
Trädgård
Förråd
Grill
Terrass
Solarium (solterrass)
Elektricitet
Fiberoptik

Plats

Ekonomi

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Valutaväxling

  • Pounds: 159.549 GBP
  • Ryska rubel: 159.549 RUB
  • Schweiziska franc: 182.571 CHF
  • Kinesiska yuan: 1.499.746 CNY
  • Dollar: 206.112 USD
  • Svenska kronor: 2.220.625 SEK
  • Norska kronor: 2.268.980 NOK

Liknande bostäder

© 2024 Real Estate · Juridisk anteckning · Privatliv · Cookies · Web karta · Design: Mediaelx