Resale - Studio - Torrevieja - Nueva Torrevieja - Aguas Nuevas

Torrevieja Torrevieja

Mäklare

Be om intresse

Responsable del tratamiento: Castillo Homes, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.

Prisvärd studio med havsutsikt och pool

  • Ref.: CH715,
  • 1 Badrum,
  • 24m2,
  • Pool,
  • 45.000 €

Letar du efter en prisvärd studio med gemensam pool och nära till havet? Sök inte längre än denna fantastiska studio-lägenhet som ligger i det eftertraktade området Torreblanca, bredvid La Mata Beach!

Till ett pris av endast 45 000 € representerar denna studio en utmärkt möjlighet att äga din del av paradiset eller investera i ett av de mest önskvärda områdena på Costa Blanca. Med en gemensam pool till ditt förfogande och mycket nära havet, samtidigt som du är nära till alla bekvämligheter och attraktioner som Torrevieja har att erbjuda, gör det det till en mycket eftertraktad typ av fastighet.

Men det är inte allt, denna studio har också en solig sydostlig exponering och en härlig balkong med havsutsikt. Oavsett om du njuter av ditt morgonkaffe eller kopplar av med ett glas vin efter en lång dag, är balkongen den perfekta platsen att ta ett andetag, koppla av eller suga upp den spanska solen.

Invändigt är studion redo för din personliga touch. Med lite renovering kan du omvandla detta utrymme till ditt drömhem anpassat till dina exakta smaker och preferenser eller optimera det för att göra det till en intressant uthyrningslägenhet. Med sitt utmärkta läge bara några steg från den vackra Parc Aromático, endast 1 km från La Mata Beach och omgivet av alla bekvämligheter du behöver, kommer du lätt att känna lättnad och framför allt att du är hemma.

Miss inte chansen att äga denna prisvärda och charmiga studio i ett av de mest eftertraktade områdena i Torrevieja.

Kontakta Castillo Homes för mer information eller för att boka din visning!

Virtuellt besök

Nyckelfunktioner

Sovrum: 0
Badrum: 1
Byggd: 24m2
Toaletter: 1
Kök: 1
Inbyggda garderober: 1
Energicertifikat: E
Byggår: 1989
Orientering: Sydöst
Avstånd till strand: 1 Km.
Avstånd till flygplatsen: 40 Km.
Avstånd till nöjes områden: 1 Km.
Avstånd till golfbana: 15 Km.
Energicertifikat

Energicertifikat: E

Egenskaper

Hiss
Balkong
Terrass

Ekonomi

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Valutaväxling

  • Pounds: 38.529 GBP
  • Ryska rubel: 38.529 RUB
  • Schweiziska franc: 43.560 CHF
  • Kinesiska yuan: 347.126 CNY
  • Dollar: 47.939 USD
  • Svenska kronor: 524.880 SEK
  • Norska kronor: 529.425 NOK

© 2024 Real Estate · Juridisk anteckning · Privatliv · Cookies · Web karta · Design: Mediaelx