Blogg Castillo Homes


Costa Blanca: Stränder på Costa Blanca
2 Jun

Costa Blanca: Stränder på Costa Blanca

Med sin orörda kustlinje, kristallklara vatten och gyllene sand är Costa Blanca ett paradis för strandälskare. Från livliga semesterortsstränder till avskilda vikar, regionen erbjuder ett brett utbud av kustpärlor som väntar på att bli utforskade.

La Zenia Beach:

Beläget nära den charmiga staden La Zenia, är La Zenia Beach ett populärt resmål för både lokalbefolkningen och turister. Med sin fina vita sand och lugna, turkosa vatten erbjuder denna rymliga strand gott om utrymme att koppla av och njuta av medelhavssolen. Besökare kan njuta av en mängd olika vattensporter, strandbarer och restauranger längs den livliga strandpromenaden.

Playa del Cura:

Playa del Cura ligger i hjärtat av Torrevieja och är en livlig stadsstrand känd för sin livliga atmosfär och orörda sand. Denna familjevänliga strand har grunt vatten och milda vågor, vilket gör den idealisk för simning och paddling. Med sin palmkantade strandpromenad, kaféer vid stranden och lekplatser är Playa del Cura den perfekta platsen för en rolig dag vid havet.

Playa de La Mata:

Playa de La Mata, som sträcker sig över två kilometer, är en av de längsta stränderna på Costa Blanca. Denna vidsträckta strand ligger i staden La Mata och erbjuder gott om utrymme för solbad, strandspel och sköna promenader längs vattnet. Playa de La Mata är omgiven av sanddyner och tallskogar och utstrålar naturlig skönhet och lugn.

Playa de Moraira:

Inbäddat i den charmiga fiskebyn Moraira, är Playa de Moraira en dold pärla känd för sin oförstörda skönhet och avslappnade atmosfär. Med sina steniga klippor, klara vatten och pittoreska hamn erbjuder denna intima strand en fridfull flykt från folkmassorna. Besökare kan utforska de närliggande vikar, njuta av färsk fisk och skaldjur på restauranger vid vattnet eller bara sola sig i de idylliska omgivningarna.

Playa Granadella:

Undangömt i Jáveas karga kustlinje är Playa Granadella ett avskilt paradis känt för sina orörda vatten och dramatiska klippor. Denna idylliska strand är tillgänglig via en slingrande väg genom tallskogar och erbjuder en fridfull tillflyktsort för både naturälskare och soldyrkare. Snorkling, kajakpaddling och vandring är populära aktiviteter här, vilket gör att besökare kan fördjupa sig helt i Medelhavets skönhet.


Från lugna vikar till livliga urbana stränder, stränderna på Costa Blanca erbjuder något för alla. Oavsett om du letar efter avkoppling, vattensporter eller naturskönhet, hittar du det längs denna fantastiska kuststräcka. Så packa din solkräm, ta din handduk och upptäck magin med Costa Blancas vackraste stränder på ditt nästa äventyr vid havet.

Dela med sig

© 2024 Real Estate · Juridisk anteckning · Privatliv · Cookies · Web karta · Design: Mediaelx