Resale - Duplex - Orihuela Costa - Villamartín

Orihuela Costa Villamartin

Mäklare

Andrés Castillo

VD - Mäklare

Intagare

Be om intresse

Responsable del tratamiento: Castillo Homes, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.

Ny renoverat radhus med soligt läge i Villamartin

  • Ref.: CH1031,
  • 2 Sovrum,
  • 1 Badrum,
  • 55m2,
  • 139.000 €

Välkommen till detta nyrenoverade radhus i det attraktiva området Villamartin! Med en modern och fräsch interiör erbjuder detta hem både komfort och stil för dig som söker ett bekvämt boende.

Huset har två rymliga sovrum och ett smakfullt renoverat badrum. Från ett av sovrummen finns en direkt utgång till en balkong, perfekt för att njuta av morgonsolen eller en avkopplande stund på kvällen. På markplan finns en trevlig uteplats, idealisk för grillkvällar, sociala stunder och avkoppling i det fria.

Villamartin är känt för sitt lugna och mysiga område, men ändå med närhet till allt du kan behöva. En kort biltur tar dig till de vackra stränderna, och inom gångavstånd hittar du butiker, kaféer och restauranger, vilket gör det enkelt att njuta av allt som området har att erbjuda. För golfentusiaster är Villamartin Golf Club bara ett stenkast bort, vilket gör detta till ett perfekt läge för både avkoppling och aktiviteter.

Detta radhus kombinerar modern bekvämlighet med en charmig utomhusmiljö, vilket gör det till ett idealiskt val för dig som söker ett avslappnat och bekvämt boende i hjärtat av Villamartin. Missa inte chansen att förvärva denna fantastiska fastighet – boka din visning idag och upplev allt som detta underbara hem har att erbjuda!


SUMA/IBI (fastighetsskatt): aprox 100€ per år

COMUNIDAD (föreningsavgift): Ingen föreningsavgift 

Nyckelfunktioner

Sovrum: 2
Badrum: 1
Byggd: 55m2
Energicertifikat: E
Byggår: 1992
Orientering: Sydöst
Avstånd till strand: 5,5 Km.
Avstånd till flygplatsen: 53,8 Km.
Avstånd till nöjes områden: 1 Km.
Avstånd till golfbana: 2,7 Km.
Energicertifikat

Energicertifikat: E

Egenskaper

Möblerad
Luftkonditionering
Trädgård
Balkong
Tvättmaskin
Uppvärmning
Terrass
Solarium (solterrass)
Elektricitet
Fiberoptik

Plats

Videor

Ekonomi

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Valutaväxling

  • Pounds: 117.063 GBP
  • Ryska rubel: 117.063 RUB
  • Schweiziska franc: 130.869 CHF
  • Kinesiska yuan: 1.093.610 CNY
  • Dollar: 153.748 USD
  • Svenska kronor: 1.577.789 SEK
  • Norska kronor: 1.630.470 NOK

Liknande bostäder

© 2024 Real Estate · Juridisk anteckning · Privatliv · Cookies · Web karta · Design: Mediaelx