Resale - Duplex - Orihuela Costa - Playa Flamenca

Orihuela Costa Zeniamar

Mäklare

Andrés Castillo

VD - Mäklare

Intagare

Be om intresse

Responsable del tratamiento: Castillo Homes, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.

Mysigt duplex med flera uteplatser i Zeniamar

  • Ref.: CH941,
  • 3 Sovrum,
  • 2 Badrum,
  • 124m2,
  • Pool,
  • 335.000 €

Upptäck denna fantastiska duplex i det populära området Zeniamar, där komfort, stil och bekvämlighet förenas på ett elegant sätt. Med tre uteplatser, en på markplan, en balkong ansluten till ett av sovrummen och en imponerande takterrass, bjuder denna bostad in till en utomhuslivsstil som är svårslagen.

Med en yta på 124 kvadratmeter är detta hem smart designat för att optimera utrymmet och skapa en luftig atmosfär. Det köket är modernt och välutrustat, perfekt för matlagning och social samvaro. De tre rymliga sovrummen erbjuder gott om plats för familjen eller gäster, medan de två badrummen ger både komfort och bekvämlighet.

En extra bonus är det rymliga förrådet, idealiskt för förvaring av alla dina tillhörigheter och strandutrustning. Dessutom har du tillgång till gemensamma faciliteter såsom pool, gym och bastu, vilket ger möjlighet till avkoppling och en hälsosam livsstil inom området.

Med stranden bara en kort biltur bort, är det lätt att njuta av Medelhavets vackra kustlinje och dess kristallklara vatten. Närområdet erbjuder också ett brett utbud av butiker, shoppingcenter, restauranger och nöjesmöjligheter för att göra din vardag ännu mer bekväm och rolig.

Denna duplex i Zeniamar är inte bara en bostad, det är en livsstil. Med sina imponerande utomhusutrymmen, moderna bekvämligheter och utmärkta läge är detta ditt tillfälle att skapa ditt drömboende vid Medelhavet. Kontakta oss idag för att boka en visning och ta det första steget mot ett liv fyllt av sol och avkoppling!

Nyckelfunktioner

Sovrum: 3
Badrum: 2
Byggd: 124m2
Energicertifikat: Pågående
Byggår: 2009
Orientering: Nordväst
Avstånd till strand: 2,5 Km.
Avstånd till flygplatsen: 50 Km.
Avstånd till nöjes områden: 500 Km.
Avstånd till golfbana: 4,4 Km.
Energicertifikat

Energicertifikat: Pågående

Egenskaper

Möblerad
Luftkonditionering
Förråd
Balkong
Tvättmaskin
Uppvärmning
Terrass
Solarium (solterrass)
Elektricitet
Fiberoptik

Plats

Ekonomi

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Valutaväxling

  • Pounds: 281.310 GBP
  • Ryska rubel: 281.310 RUB
  • Schweiziska franc: 321.902 CHF
  • Kinesiska yuan: 2.644.289 CNY
  • Dollar: 363.408 USD
  • Svenska kronor: 3.915.313 SEK
  • Norska kronor: 4.000.570 NOK

Liknande bostäder

© 2024 Real Estate · Juridisk anteckning · Privatliv · Cookies · Web karta · Design: Mediaelx