Resale - Villa - Las colinas - Las colinas golf

Las colinas Las Colinas Golf

Intagare

Be om intresse

Responsable del tratamiento: Castillo Homes, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.

Lyxvilla med infinitypool i Las Colinas Golf

  • Ref.: CH937,
  • 4 Sovrum,
  • 5 Badrum,
  • 560m2,
  • Pool,
  •   Privat,
  • 2.950.000 €

Välkommen till din drömbostad, en lyxvilla som tar andan ur dig från första ögonblicket. Belägen på en expansiv tomt, omgiven av grönska och med en fantastisk utsikt över den förtrollande golfbana, erbjuder denna residens en livsstil av obegränsad elegans och överflöd.

Stig in genom den imponerande entrédörren och låt dig omslutas av en atmosfär av ren lyx. Den rymliga och luftiga interiören välkomnar dig med sina förfinade detaljer och exklusiva materialval. Med en öppen planlösning som sträcker sig över flera våningar, är varje utrymme designat för att ge dig den ultimata komforten och lyxen.

Det stora vardagsrummet är en oas av avkoppling och elegans, med golvtilltakande fönster som släpper in det naturliga ljuset och ramar in den hisnande utsikten över den oändliga poolen och den omgivande golfbanan. För att ytterligare förhöja din upplevelse av utomhuslivet finns några golfhål integrerade på den expansiva uteplatsen på markplan, perfekta för att förfina dina färdigheter eller bara njuta av en avslappnad dag i solen.

Kökets fyra separata köksområden är en gourmetkocks dröm, komplett med toppmoderna tillval och lyxiga detaljer. Oavsett om du förbereder en intim middag för familjen eller en spektakulär måltid för gäster, kommer dessa kök att inspirera till mästerverk.

Dina tre sovrum är oasen av avkoppling och lugn, var och en med sitt eget privata badrum för att säkerställa maximal komfort och integritet. Det magnifika huvudsovrummet är en fristad av lyx med en elegant walk-in closet och ett badrum som är en symfoni av avkoppling, komplett med ett inbjudande badkar för att skämma bort dig själv efter en lång dag.

Utanför väntar en takterrass som är ett sant paradis, komplett med en avkopplande jacuzzi där du kan njuta av en bubblig drink medan du tar in den hisnande utsikten över omgivningen.

Denna bostad är inte bara en plats att bo, det är en livsstil. Med en hiss som sträcker sig genom hela villan, garage med plats för sju bilar och en känsla av lyx i varje hörn, är detta hemmet där dina drömmar blir verklighet.

Ta chansen att äga en elegant bostad som inte bara uppfyller dina förväntningar utan överträffar dem. Dessutom erbjuder denna lyxvilla en separat studio med eget badrum för extra bekvämlighet och flexibilitet. Kontakta oss idag för att upptäcka mer om denna extraordinära möjlighet att leva det goda livet på din alldeles egna lyxvilla.

Nyckelfunktioner

Sovrum: 4
Badrum: 5
Byggd: 560m2
Parkeringsplatser: 7
Energicertifikat: Pågående
Avstånd till strand: 13,4 Km.
Avstånd till flygplatsen: 64,7 Km.
Avstånd till nöjes områden: 10 Km.
Avstånd till golfbana: 2 Km.
Energicertifikat

Energicertifikat: Pågående

Egenskaper

Möblerad
Garage
Hiss
Luftkonditionering
Trädgård
Förråd
Balkong
Grill
Tvättmaskin
Uppvärmning
Terrass
Veranda
Solarium (solterrass)
Elektricitet
Jacuzzi
Fiberoptik
Elektriska Grindar

Plats

Videor

Ekonomi

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Valutaväxling

  • Pounds: 2.524.404 GBP
  • Ryska rubel: 2.524.404 RUB
  • Schweiziska franc: 2.874.480 CHF
  • Kinesiska yuan: 22.950.410 CNY
  • Dollar: 3.169.480 USD
  • Svenska kronor: 34.337.410 SEK
  • Norska kronor: 34.538.600 NOK

© 2024 Real Estate · Juridisk anteckning · Privatliv · Cookies · Web karta · Design: Mediaelx