Resale - Penthouse - Torrevieja - Playa del Cura

Torrevieja Playa del Cura

Mäklare

Intagare

Andrés Castillo

VD - Mäklare

Be om intresse

Responsable del tratamiento: Castillo Homes, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.

Takvåning med över 70kvm terass i Playa del Cura

  • Ref.: CHX767,
  • 2 Sovrum,
  • 2 Badrum,
  • 78m2,
  • 70m2,
  •   Privat,
  • 199.000 €

Vi presenterar en fantastisk lägenhet med 2 sovrum och 2 badrum i hjärtat av Torrevieja Center. Denna moderna pärla sträcker sig över 78 kvadratmeter boyta och ståtar med en expansiv 70 kvadratmeter stor terrass som ger en hisnande panoramautsikt över staden.

Lägenheten är fylld med uppfriskande naturligt ljus hela dagen och det som verkligen skiljer denna fastighet är dess oslagbara läge, bara 100 meter från stranden, och erbjuder invånarna en unik blandning av kustnära boende och stadsbekvämlighet.

Gå in och du kommer att upptäcka att lägenheten är smakfullt och fullt möblerad med en fräsch, modern design som är både bekväm och stilfull. Vardagsrummet med öppen planlösning flyter sömlöst in i köket och skapar en rymlig och inbjudande atmosfär för avkoppling och underhållning. De två sovrummen är välutrustade och erbjuder gott om plats och förvaring. Det stora sovrummet har ett eget badrum för extra avskildhet, medan det andra badrummet tjänar de gemensamma utrymmena och gästrummet.

Men det som verkligen skiljer den här fastigheten åt är det stora solariet, som ger invånarna en fristad utomhus. Föreställ dig att vara värd för sammankomster under solen eller stjärnskåda varma sommarnätter med vänner och familj. Terrassen erbjuder inte bara spektakulära vyer utan också gott om plats för utemöbler, restauranger och slappa. Fastighetens läge i hjärtat av Torreviejas centrum innebär att du bara är en kort promenad från stadens livliga restauranger, shopping och nöjesliv. Njut av bekvämligheten med att ha allt utanför dörren, från pittoreska kaféer till livligt nattliv.

Oavsett om du letar efter ett året-runt-boende eller en semesterresa är denna lägenhet det perfekta valet. Dess blandning av modern design, närheten till stranden och en rymlig terrass gör det till en sann pärla i hjärtat av Torrevieja. Missa inte möjligheten att göra denna kustnära oas till din egen.

Nyckelfunktioner

Sovrum: 2
Badrum: 2
Byggd: 78m2
Tomt: 70m2
Kök: 1
Inbyggda garderober: 2
Parkeringsplatser: 1
Energicertifikat: E
Byggår: 2009
Orientering: Norr
Balkong: 70 m2
Avstånd till strand: 100 Meter
Avstånd till flygplatsen: 43 Km.
Avstånd till nöjes områden: 110 Meter
Avstånd till golfbana: 12,6 Km.
Energicertifikat

Energicertifikat: E

Egenskaper

Möblerad
Hiss
Luftkonditionering
Trädgård
Förråd
Uppvärmning
Terrass

Plats

Ekonomi

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Valutaväxling

  • Pounds: 167.106 GBP
  • Ryska rubel: 167.106 RUB
  • Schweiziska franc: 191.219 CHF
  • Kinesiska yuan: 1.570.787 CNY
  • Dollar: 215.875 USD
  • Svenska kronor: 2.325.813 SEK
  • Norska kronor: 2.376.458 NOK

Liknande bostäder

© 2024 Real Estate · Juridisk anteckning · Privatliv · Cookies · Web karta · Design: Mediaelx