Resale - Lägenhet - Torrevieja - Centro

Torrevieja Centro

Mäklare

Be om intresse

Responsable del tratamiento: Castillo Homes, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.

Stor trevlig lägenhet i centrum av Torrevieja

  • Ref.: CH809,
  • 3 Sovrum,
  • 2 Badrum,
  • 100m2,
  • 215.000 €

Beläget i hjärtat av Torrevieja, på den berömda gatan Ramon Gallud, finns en magnifik lägenhet med 3 sovrum, en sann symbol för komfort, lyx och ett privilegierat läge.

Denna lägenhet erbjuder inte bara omedelbar närhet till alla bekvämligheter, från butiker till snabbköp, utan även stranden är bara 400 meter bort, där du kan njuta av solen, sippa på en sangria och avnjuta tapas på de många barer och restauranger längs stranden.

Med cirka 100 kvadratmeter invändig yta ger denna lägenhet en generös yta som inkluderar tre eleganta sovrum och två felfria badrum. Säljs möblerad med högkvalitativ inredning, skapar den en varm och välkomnande atmosfär. Det separata köket är modernt och fullt utrustat för att tillgodose alla dina kulinariska behov.

Huvudsovrummet är en pärla med sitt privata omklädningsrum och eget badrum, vilket ger dig en intim och lyxig plats. Du kan njuta av komfort året runt tack vare det integrerade luftkonditioneringssystemet i taket, vilket säkerställer en behaglig temperatur oavsett säsong.

De många fönstren översvämmar lägenheten med naturligt ljus och skapar en ljus och avslappnad atmosfär. Dessutom är den rymliga balkongen perfekt för att njuta av frisk luft och beundra utsikten.

Denna lägenhet representerar en unik möjlighet att uppleva en enastående boendemiljö i Torrevieja. Missa inte chansen, kontakta oss för att arrangera en visning direkt!

Nyckelfunktioner

Sovrum: 3
Badrum: 2
Byggd: 100m2
Kök: 1
Inbyggda garderober: 3
Energicertifikat: Pågående
Orientering: Nordväst
Balkong: 6 m2
Avstånd till strand: 400 Meter
Avstånd till flygplatsen: 55 Km.
Avstånd till nöjes områden: 50 Meter
Avstånd till golfbana: 12 Km.
Energicertifikat

Energicertifikat: Pågående

Egenskaper

Balkong
Terrass
Solarium (solterrass)
Elektricitet
Fiberoptik
Möblerad
Hiss
Luftkonditionering

Plats

Videor

Ekonomi

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Valutaväxling

  • Pounds: 183.982 GBP
  • Ryska rubel: 183.982 RUB
  • Schweiziska franc: 209.496 CHF
  • Kinesiska yuan: 1.672.657 CNY
  • Dollar: 230.996 USD
  • Svenska kronor: 2.502.557 SEK
  • Norska kronor: 2.517.220 NOK

Liknande bostäder

© 2024 Real Estate · Juridisk anteckning · Privatliv · Cookies · Web karta · Design: Mediaelx