Resale - Lägenhet - Orihuela Costa - Villamartín

Orihuela Costa Green Hills

Mäklare

Intagare

Andrés Castillo

VD - Mäklare

Be om intresse

Responsable del tratamiento: Castillo Homes, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.

Rymlig lägenhet med fantastisk utsikt, parkering och exklusiva faciliteter

  • Ref.: CHX754,
  • 3 Sovrum,
  • 2 Badrum,
  • 82m2,
  • 93m2,
  • Pool,
  •   Privat,
  • 285.000 €

Upptäck vårt nya exklusiva boende i hjärtat av den prestigefyllda Green Hills-gemenskapen. Denna rymliga lägenhet erbjuder en total yta på 82,01 m², inklusive en täckt terrass på 12 m² där du kan njuta av den hisnande utsikten över omgivningarna.

Förutom sina generösa inre utrymmen erbjuder denna egendom praktiska fördelar som en privat parkeringsplats på 12 m² och en källare på 8 m², perfekta för dina förvaringsbehov.

Belägen på ett privilegierat läge ger denna lägenhet dig möjlighet att fullt ut njuta av livet i Green Hills. Du kommer att befinna dig nära lokala butiker och endast 5 minuter med bil från regionens vackra stränder. Byggnaden är utrustad med hiss för enkel tillgång till din våning. Du kommer också att förtrollas av den rymliga terrassen, perfekt för avkoppling och utomhusunderhållning.Med undantag av köket och fläkten i huvudsovrummet säljs denna lägenhet som utan möbler.

Den högkvalitativa finishen på denna lägenhet kommer att imponera på dig. Det fullt utrustade köket med Siemens- och Whirlpool-apparater gör det enkelt för dig att laga läckra måltider. Dessutom är badrummen utrustade med golvvärme för optimal komfort året runt. Varje sovrum är utrustat med en luftventilator, vilket garanterar optimal luftkonditionering för lugna nätter.

Som boende i Green Hills-gemenskapen kommer du att ha exklusiv tillgång till exceptionella faciliteter. Njut av de två poolerna för att svalka dig under soliga dagar, koppla av i spa och bastu för total avkoppling och dra nytta av de sportanläggningar för att upprätthålla en aktiv och hälsosam livsstil.

Missa inte denna unika möjlighet att bli ägare till denna pärla inom fastighetsbranschen i den eftertraktade Green Hills-gemenskapen. Kontakta oss nu för att ordna en visning och upptäck själv allt som denna egendom har att erbjuda!

Nyckelfunktioner

Sovrum: 3
Badrum: 2
Byggd: 82m2
Tomt: 93m2
Toaletter: 1
Kök: 1
Parkeringsplatser: 1
Energicertifikat: C
Byggår: 2021
Orientering: Sydöst
Balkong: 20 m2
Avstånd till strand: 2.3 Km.
Avstånd till flygplatsen: 45
Avstånd till nöjes områden: 310 Meter
Avstånd till golfbana: 420 Meter
Energicertifikat

Energicertifikat: C

Egenskaper

Garage
Hiss
Luftkonditionering
Förråd
Balkong
Tvättmaskin
Uppvärmning
Automatisk dörrvakt
Terrass
Elektricitet
Jacuzzi
Bastu
Fiberoptik
Elektriska Grindar

Plats

Ritningar

Videor

Ekonomi

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Valutaväxling

  • Pounds: 243.883 GBP
  • Ryska rubel: 243.883 RUB
  • Schweiziska franc: 277.704 CHF
  • Kinesiska yuan: 2.217.243 CNY
  • Dollar: 306.204 USD
  • Svenska kronor: 3.317.343 SEK
  • Norska kronor: 3.336.780 NOK

Liknande bostäder

© 2024 Real Estate · Juridisk anteckning · Privatliv · Cookies · Web karta · Design: Mediaelx