Resale - Lägenhet - Torrevieja - Playa del Cura

Torrevieja Las columnas

Mäklare

Andrés Castillo

VD - Mäklare

Be om intresse

Responsable del tratamiento: Castillo Homes, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.

Lyxig havsutsikt-lägenhet under renovering i Playa Del Cura

  • Ref.: CHX728,
  • 3 Sovrum,
  • 2 Badrum,
  • 90m2,
  • Pool,
  • 349.900 €

Upplev lyxigt kustliv när det är som bäst i denna imponerande lägenhet som för närvarande renoveras av Castillo Construction för att matcha högkvalitativa renderings. Belägen i hjärtat av Playa Del Cura erbjuder denna 3-rumslägenhet och 2-badrum en unik möjlighet att äga ett helt nytt hem i ett av de mest eftertraktade områdena på Costa Blanca.

När renoveringen är klar kommer denna lägenhet att ha ett fullt utrustat kök med toppmoderna apparater, rymliga vardags- och matrum och gott om förvaringsutrymme. Huvudsovrummet kommer att erbjuda en hisnande utsikt över det turkosa havet och tillgång till en stor balkong som delas med vardagsrummet. De andra två sovrummen kommer att vara lika rymliga, ljusa och bekväma. Badrummen kommer att vara elegant designade med högkvalitativa finisher och armaturer, vilket ger en touch av sofistikering till din dagliga rutin.

Slappna av vid den stora gemensamma poolen eller ta en snabb promenad ner till den vackra Playa Del Cura-stranden, som ligger bara några steg från din dörr. Det bekväma läget erbjuder också enkel tillgång till närliggande affärer och restauranger, vilket gör det till det perfekta stället att kalla hem.

Castillo Homes är stolta över att kunna presentera denna exceptionella möjlighet att äga en nyrenoverad lägenhet i Playa Del Cura. Kontakta oss idag för att boka en visning och göra detta till ditt drömhem!

Nyckelfunktioner

Sovrum: 3
Badrum: 2
Byggd: 90m2
Kök: 1
Energicertifikat: Pågående
Byggår: 1978
Orientering: Söder
Avstånd till strand: 50 Meter
Avstånd till flygplatsen: 45
Avstånd till nöjes områden: 200 Meter
Avstånd till golfbana: 10 Km.
Energicertifikat

Energicertifikat: Pågående

Egenskaper

Balkong
Tvättmaskin
Uppvärmning
Automatisk dörrvakt
Terrass
Veranda
Elektricitet
Fiberoptik
Möblerad
Parkett
Hiss
Luftkonditionering
Förråd

Plats

Ekonomi

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Valutaväxling

  • Pounds: 299.584 GBP
  • Ryska rubel: 299.584 RUB
  • Schweiziska franc: 338.703 CHF
  • Kinesiska yuan: 2.699.094 CNY
  • Dollar: 372.748 USD
  • Svenska kronor: 4.081.234 SEK
  • Norska kronor: 4.116.574 NOK

Liknande bostäder

© 2024 Real Estate · Juridisk anteckning · Privatliv · Cookies · Web karta · Design: Mediaelx