Resale - Lägenhet - Torrevieja - Playa del Cura

Torrevieja Las Columnas

Mäklare

Intagare

Andrés Castillo

VD - Mäklare

Be om intresse

Responsable del tratamiento: Castillo Homes, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.

Lägenhet på första linjen av havet

  • Ref.: CH695,
  • 3 Sovrum,
  • 2 Badrum,
  • 90m2,
  • Pool,
  • 339.900 €

Har du alltid drömt om att vakna upp varje morgon till en vacker soluppgång över havet? Då är den här lägenheten rätt plats för dig! Beläget på första raden, Playa Del Cura, har denna fastighet totalrenoverats av Castillo Construction för din komfort!

Playa Del Cura är en av de vackraste och mest kända stränderna i staden. Du kommer att befinna dig i hjärtat av Torreviejas berömda strandpromenad med många barer och restauranger. Affärerna och stormarknaderna ligger också bara några meter bort till fots. Du kan alltså njuta av din vistelse i ett område i Spanien med ett tropiskt mikroklimat året runt. Tack vare detta har du förmånen att gå till stranden varje dag för att sola och bada!

Lägenheten ligger på tionde våningen i en byggnad med en stor gemensam pool. När du kommer in i lägenheten kommer du att upptäcka en ny och mycket ljus fastighet tack vare dess söderexponering, men också tack vare dess LED-belysning med låg förbrukning. Huvuddelen av vardagsrummet består av ett nytt kök som är fullt utrustat med toppmoderna apparater och som öppnar sig mot ett bekvämt vardagsrum och en matplats där du kan njuta av härliga middagar med familj och vänner.

Det stora sovrummet är som taget ur en film, med en otrolig havsutsikt och direkt utgång till en stor balkong som delas med vardagsrummet. Ett walk-in-closet och ett badrum on suite är också en del av detta magnifika sovrum. De andra två sovrummen är också mycket rymliga, ljusa och har stora sängar, garderober och delar ett välutrustat duschrum. Dessa rum erbjuder också en fantastisk utsikt. Det ena har utsikt över staden, medan det andra visar dig en annan strand som du kommer att ha tillgång till, Playa De Los Locos! På baksidan av köket finns ett förvaringsutrymme där det finns en tvättmaskin. 

Denna lägenhet har utformats och renoverats för att erbjuda maximal komfort och utrymme för dem som söker en bostad vid första linjen och utan kompromisser! 

För mer information om denna exceptionella lägenhet i ett av de mest eftertraktade områdena i området, kontakta Castillo Homes!

info@castillohomes.se 

+34 675 517 046 

+34 966 044 769 


Nyckelfunktioner

Sovrum: 3
Badrum: 2
Byggd: 90m2
Kök: 1
Energicertifikat: E
Byggår: 1978
Orientering: Söder
Avstånd till strand: 50 Meter
Avstånd till flygplatsen: 55 Km.
Avstånd till nöjes områden: 200 Meter
Avstånd till golfbana: 10 Km.
Energicertifikat

Energicertifikat: E

Egenskaper

Parkett
Hiss
Luftkonditionering
Förråd
Balkong
Tvättmaskin
Uppvärmning
Terrass
Veranda
Elektricitet
Fiberoptik
Möblerad

Plats

360 view

Ekonomi

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Valutaväxling

  • Pounds: 290.292 GBP
  • Ryska rubel: 290.292 RUB
  • Schweiziska franc: 330.553 CHF
  • Kinesiska yuan: 2.621.785 CNY
  • Dollar: 362.197 USD
  • Svenska kronor: 3.928.666 SEK
  • Norska kronor: 3.951.677 NOK

Liknande bostäder

© 2024 Real Estate · Juridisk anteckning · Privatliv · Cookies · Web karta · Design: Mediaelx