Resale - Lägenhet - Torrevieja - Centro

Torrevieja Centro

Mäklare

Andrés Castillo

VD - Mäklare

Be om intresse

Responsable del tratamiento: Castillo Homes, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.

Lägenhet vid hamnen i Torrevieja

  • Ref.: CH836,
  • 3 Sovrum,
  • 2 Badrum,
  • 105m2,
  • 219.000 €

Välkommen till denna extraordinära bostad vid Torreviejas hamn, en pärla perfekt belägen i hjärtat av stadens centrum. Denna eleganta och rymliga lägenhet på fjärde våningen bjuder in till en livsstil utöver det vanliga, med tre sovrum, två badrum och en gästtoalett.

Den moderna designen präglar hela lägenheten, och det öppna köket och vardagsrummet skapar en känsla av rymd och ljus. Koppla av på den mysiga balkongen och njut av en magnifik utsikt över hamnen och stadens pulserande centrum.

Detta privilegierade läge erbjuder närhet till allt du kan önska dig – från restauranger och trendiga barer till bekväma butiker, apotek och banker. Med Playa del Cura-stranden bara en kort promenad bort kan du enkelt njuta av sol och hav närhelst du önskar.

Torrevieja är en stad som lever året om och lockar med en mängd nöjen för alla åldrar. Upplev spänningen med bowling, golf och gocart, eller skapa familjeminne på vattenparken och det stora shoppingcentret Habaneras.

Missa inte chansen att äga denna exklusiva bostad vid hamnen i Torrevieja. Kontakta oss för att boka en visning och upptäck den oändliga potentialen som väntar på dig.

Nyckelfunktioner

Sovrum: 3
Badrum: 2
Byggd: 105m2
Toaletter: 1
Kök: 1
Inbyggda garderober: 3
Energicertifikat: E
Byggår: 1977
Balkong: 7 m2
Avstånd till strand: 125 Meter
Avstånd till flygplatsen: 45000 Meter
Avstånd till nöjes områden: 200 Meter
Avstånd till golfbana: 9900 Meter
Energicertifikat

Energicertifikat: E

Egenskaper

Möblerad
Hiss
Luftkonditionering
Förråd
Uppvärmning
Terrass
Solarium (solterrass)
Elektricitet
Fiberoptik

Plats

Videor

Ekonomi

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Valutaväxling

  • Pounds: 187.508 GBP
  • Ryska rubel: 187.508 RUB
  • Schweiziska franc: 211.992 CHF
  • Kinesiska yuan: 1.689.344 CNY
  • Dollar: 233.301 USD
  • Svenska kronor: 2.554.416 SEK
  • Norska kronor: 2.576.535 NOK

Liknande bostäder

© 2024 Real Estate · Juridisk anteckning · Privatliv · Cookies · Web karta · Design: Mediaelx