Resale - Lägenhet - Torrevieja - Centro

Torrevieja Centro

Mäklare

Andrés Castillo

VD - Mäklare

Be om intresse

Responsable del tratamiento: Castillo Homes, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.

Charmig lägenhet i centrum av Torrevieja

  • Ref.: CH827,
  • 2 Sovrum,
  • 1 Badrum,
  • 68m2,
  • 8m2,
  • 93.000 €

Välkommen till en charmig lägenhet med 2 sovrum och 1 badrum inbäddad i hjärtat av Torrevieja Center. Denna fullt möblerade fastighet, som sträcker sig över 68 kvadratmeter, är designad för både komfort och bekvämlighet. Den öppna planlösningen förbinder sömlöst vardagsrummet med ett välutrustat kök, vilket skapar en mysig plats för avkoppling och umgänge. Inredningen utstrålar modernitet samtidigt som den behåller en varm och inbjudande atmosfär och sovrum som erbjuder bekväma utrymmen

En av de anmärkningsvärda egenskaperna hos denna lägenhet är den förtjusande balkongen, som erbjuder en perfekt plats för att njuta av vinden under varma sommardagar. Det är ett inbjudande utrymme att varva ner eller underhålla i en avslappnad utomhusmiljö.

Läget är oslagbart, med Torreviejas livfulla bekvämligheter precis utanför dörren. Från lokala marknader och restauranger till kaféer och butiker, allt är lättillgängligt. Den vackra stranden ligger bara en lugn 900-meters promenad bort, vilket gör den till en idealisk tillflyktsort för strandälskare och de som söker en avslappnad kustnära livsstil.

Denna fullt möblerade fastighet är redo för sina nya ägare, vilket gör den till ett utmärkt val för dem som söker en problemfri flytt. Oavsett om du letar efter en permanent bostad eller en semesterresa, erbjuder denna lägenhet det bästa av stadsliv med stranden inom räckhåll. Det är en möjlighet att omfamna den pulserande livsstilen i Torrevieja i en bekväm och elegant miljö. Missa inte chansen att göra detta inbjudande utrymme till ditt eget.


Nyckelfunktioner

Sovrum: 2
Badrum: 1
Byggd: 68m2
Tomt: 8m2
Kök: 1
Inbyggda garderober: 2
Energicertifikat: F
Byggår: 2001
Orientering: Öster
Balkong: 6 m2
Avstånd till strand: 900 Meter
Avstånd till flygplatsen: 44 Km.
Avstånd till nöjes områden: 300 Meter
Avstånd till golfbana: 12,7 Km.
Energicertifikat

Energicertifikat: F

Egenskaper

Möblerad
Hiss
Luftkonditionering
Förråd
Balkong
Tvättmaskin
Uppvärmning
Terrass
Solarium (solterrass)
Elektricitet
Fiberoptik

Plats

Ekonomi

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Valutaväxling

  • Pounds: 79.627 GBP
  • Ryska rubel: 79.627 RUB
  • Schweiziska franc: 90.024 CHF
  • Kinesiska yuan: 717.393 CNY
  • Dollar: 99.073 USD
  • Svenska kronor: 1.084.752 SEK
  • Norska kronor: 1.094.145 NOK

Liknande bostäder

© 2024 Real Estate · Juridisk anteckning · Privatliv · Cookies · Web karta · Design: Mediaelx