Våra Tjänster

Castillo Homes erbjuder dig den mest lämpliga fastighetsservicen för ditt hem.

I vår fastighetsbyrå i Torrevieja har vi olika fastighetstjänster som hjälper dig att fatta beslut om ett säkrare köp;

 • Fullständig behandling av fastigheten

  I Castillo Homes ser vi till att göra alla relevanta utvecklingsprocesser för att köpa och sälja en fastighet. Allt som kan innebära en dyr och mödosam uppgift för kunden, löser våra mäklare. Vi arbetar hela tiden för att effektivisera vårt sätt att arbeta, så att du som kund blir nöjd.

 • Notarius service

  Vi kommer att förse dig med all nödvändig dokumentation för att presentera den för en notarie. Detta byråkratiska steg kan vara något komplicerat, så våra fastighetsmäklare kommer alltid att ge dig råd om det bästa beslutet för våra kunder.

 • Dokument översättningstjänst

  Vi är vana vid att hantera kunder från hela världen. Vi pratar, engelska, svenska, spanska och kan göra oss förstådda på flera andra. Att göra så att kunden känner sig trygg i utvecklingen av ett köp av en fastighet är en avgörande faktor för Castillo Homes. Och med den här tjänsten hjälper vi er. 

 • NIE-ansökan, uppehållstillstånd och öppning av konto.

  Om du bor utanför Spanien, hjälper vår fastighetsbyrå dig att begära ett identitetsdokument och ett uppehållstillstånd så att din vistelse på Costa Blanca blir så behaglig som möjligt. Dessutom kan vi också se till att begära en banköppning för eventuella betalningar och dina imkomster. Allt enligt beprövade och säkra banker. 

 • Marknadsföring av ditt hem

  Castillo Homes kommer att marknadsföra din bostad I olika nationella och internationella fastighetsportaler för att hitta en köpare så snabbt som möjligt. Vi kan också använda andra marknadsföringsstrategier så att ditt hem lockar ännu mer uppmärksamhet som tex Idealista,Blocket,Kyero bland flera.

 • Fastighetsförvaltning

  När försäljningen av fastigheten har behandlats kan vi följa upp för att formalisera om allt nödvändigt såsom leveransförändringar, äganderätt, skatter, etc. 

© 2021 Real Estate · Juridisk anteckning · Privatliv · Cookies · Web karta · Design: Mediaelx