OM Castillo Homes

Lär dig mer om våran fastighetsbyrå i Torrevieja

Castillo Homes föddes med målet att uppfylla drömmen för varje person som söker ett hem på Costa Blanca (Torrevieja, Alicante, Spanien). Sedan vår början har vi inte upphört med detta arbete och tack vare detta har vi kunnat bli fastighetsmäklare i Torrevieja för många kunders förtroende.

Castillo Homes har lång erfarenhet inom sektorn. Lite efter lite har vi vuxit och vet mer exakt vad klienten behöver. Vi är specialiserade på nya och begagnade fastigheter på Costa Blanca: Torrevieja, Orihuela Costa och längs Medelhavskusten.

Vår mäklarbyrå består av en personal av professionella fastighetsmäklare som talar flera språk och har omfattande kunskap inom de områden där vi erbjuder bostäder. Vi bryr oss inte bara om att underlätta för våra kunder, utan också att ge ett nära och ärligt bemötande.

Castillo Homes har ett brett utbud av fastigheter till salu på Costa Blanca

Vi förmedlar en bred portfölj av fastigheter till salu i Torrevieja- provinsen Alicante. Hos Castillo Homes har du tillgång till de bostäder som passar dig bäst: från en modern och rymlig villa till en mysig och charmig lägenhet.

Vi har en mängd villor, men kunden har också möjlighet att välja en annan modell av bostäder, till exempel bungalow, radhus, lägenhet, tomt, studio eller parhus.

Castillo Homes hjälper dig att sälja ditt hem

En annan funktion i vår byrå är att erbjuda hjälp till alla kunder som vill sälja sin fastighet. Våra fastighetsmäklare kommer att ansvara för att använda alla nödvändiga strategier för att hitta en köpare på kortast möjliga tid.

Tack vare vår långa erfarenhet av att köpa och sälja fastigheter i Costa Blanca, vet vi vilka kriterier som måste användas för att uppmärksamma en framtida ägare. Genom att förlita dig på Castillo Homes kan du oroa dig för andra problem i ditt liv. Om du vill sälja din bostad, lämna det till oss!

Möte Vårt team

Andrés Castillo

VD - Säljare

Vilhelm Rydelius

Kontorsansvarig

Nicolle Sánchez

Koordinator

Dino Gauto

Nyproduktion - Aftersales

Alejandro Montesinos

Jr. Arkitekt

Andrea Pertusa

Intagare/Administratör

© 2021 Real Estate · Juridisk anteckning · Privatliv · Cookies · Web karta · Design: Mediaelx