Resale - Villa - Los balcones

Los balcones Los Balcones

Mäklare

Andrés Castillo

VD - Mäklare

Be om intresse

Responsable del tratamiento: Castillo Homes, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.

En lyxig oas i Los Balcones: Upptäck denna exceptionella villa

  • Ref.: CH748,
  • 4 Sovrum,
  • 2 Badrum,
  • 215m2,
  • 1.100m2,
  • Pool,
  •   Privat,
  • 695.000 €

Belägen i Los Balcones är denna helt fantastiska lyxvilla en riktig pärla som vi är glada att presentera för er.

Los Balcones, en av de mest eftertraktade stadsdelarna i Torrevieja, gränsar till den vackra rosa lagunen. Här hittar ni alla nödvändiga bekvämligheter för hela familjen, tillsammans med populära restauranger, hundparker och en aktivitetspark där ni kan spela basket, boule, fotboll, bordtennis eller bara njuta av en trevlig promenad i naturen. Det omgivande området har även flera livsmedelsbutiker, apotek och ett välrenommerat sjukhus i närheten.

Denna lyxvilla, med en storlek på 215 m2, kommer att uppfylla alla era behov och mer därtill. När ni kommer in genom den stora grinden möts ni av en entré i sten som rymmer plats för tre bilar att parkera. Det finns även en direkt ingång till bottenvåningen i villan. Om ni föredrar att ta trapporna kommer ni att upptäcka en terrass som omger hela villan och leder er till huvudentrén.

Nyligen renoverad år 2021 sträcker sig denna villa över två våningar med en modern och öppen layout. Den har fyra sovrum, två badrum, ett rymligt och fantastiskt kök samt ett vardagsrum där ni kan njuta av en mysig öppen eld i öppna spisen under vintern. Stora fönster fyller huset med naturligt ljus och skapar en öppen och ljus atmosfär. I köket kan ni till och med öppna dubbla dörrar för att förena interiören med exteriören. På baksidan av villan hittar ni inte bara en vacker privat pool med en dusch, utan även ett otroligt utomhuskök. Den vackra trädgården som omger villan rymmer även fruktträd som apelsiner, citroner och lime.

Och det är inte allt! Det finns även ett solariem på taket som erbjuder en otrolig utsikt över den rosa saltvattenlagunen.

Nyckelfunktioner

Sovrum: 4
Badrum: 2
Byggd: 215m2
Tomt: 1.100m2
Toaletter: 2
Kök: 2
Inbyggda garderober: 4
Parkeringsplatser: 2
Energicertifikat: E
Byggår: 1982
Orientering: Öster
Balkong: 45 m2
Avstånd till strand: 2.5 Km.
Avstånd till flygplatsen: 45
Avstånd till nöjes områden: 5
Avstånd till golfbana: 4 Km.
Energicertifikat

Energicertifikat: E

Egenskaper

Automatisk dörrvakt
Terrass
Veranda
Solarium (solterrass)
Visningsbostad
Elektricitet
Fiberoptik
Möblerad
Garage
Luftkonditionering
Trädgård
Förråd
Balkong
Grill
Tvättmaskin
Uppvärmning

Ekonomi

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Valutaväxling

  • Pounds: 595.059 GBP
  • Ryska rubel: 595.059 RUB
  • Schweiziska franc: 672.760 CHF
  • Kinesiska yuan: 5.361.161 CNY
  • Dollar: 740.384 USD
  • Svenska kronor: 8.106.480 SEK
  • Norska kronor: 8.176.675 NOK

Liknande bostäder

© 2024 Real Estate · Juridisk anteckning · Privatliv · Cookies · Web karta · Design: Mediaelx