Resale - Lägenhet - Torrevieja - Centro

Torrevieja Centro

Mäklare

Be om intresse

Responsable del tratamiento: Castillo Homes, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.

Vacker lägenhet i hjärtat av Torrevieja

  • Ref.: CHX747,
  • 2 Sovrum,
  • 1 Badrum,
  • 51m2,
  • 109.000 €

Välkommen till denna magnifika 63 m2 lägenhet belägen i en fantastisk byggnad som byggdes 2005, en riktig pärla av renlighet i hjärtat av Torrevieja. Detta privilegierade läge erbjuder ett idealiskt läge, inbäddat på shoppinggatan, bara några steg från den sublima Plaza de la Constitución, hamnen, teatern, Paseo Vista Alegre och stadens stränder. Du kommer inte att hitta ett bättre läge!

Lägenheten i sig är en juvel. Med sina två perfekt inredda sovrum och badrum erbjuder den en bekväm och funktionell bostadsyta. Lägenheten ligger på fjärde våningen och har fri utsikt över den livliga gatan där de flesta av stadskärnans butiker är koncentrerade. Föreställ dig att gå ut på balkongen från vardagsrummet och betrakta det livliga livet i denna spännande stad från bekvämligheten i ditt eget hem.

Lägenhetens läge är en verklig tillgång för dem som vill vara mitt i händelsernas centrum, men ändå inom bekvämt räckhåll för alla bekvämligheter. Oavsett om du vill shoppa, njuta av kulturevenemang, promenera längs hamnen eller koppla av på stadens vackra stränder, är allt inom räckhåll. Du kan helt fördjupa dig i Torreviejas livliga och förtrollande atmosfär utan att behöva oroa dig för transport eller långa resor.

Missa inte detta unika tillfälle att äga en lägenhet på ett så idealiskt läge. Det är den perfekta platsen att leva en dynamisk urban livsstil, utan att offra din komfort och välbefinnande. Kom och upptäck denna juvel i centrum av Torrevieja och låt dig förföras av dess obestridliga charm.

Nyckelfunktioner

Sovrum: 2
Badrum: 1
Byggd: 51m2
Kök: 1
Inbyggda garderober: 2
Energicertifikat: E
Byggår: 2005
Orientering: Sydöst
Balkong: 4 m2
Avstånd till strand: 500 Meter
Avstånd till flygplatsen: 55 Km.
Avstånd till nöjes områden: 50 Meter
Avstånd till golfbana: 11 Km.
Energicertifikat

Energicertifikat: E

Egenskaper

Möblerad
Hiss
Luftkonditionering
Balkong
Uppvärmning
Solarium (solterrass)
Elektricitet
Fiberoptik

Ekonomi

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Valutaväxling

  • Pounds: 93.572 GBP
  • Ryska rubel: 93.572 RUB
  • Schweiziska franc: 106.929 CHF
  • Kinesiska yuan: 854.102 CNY
  • Dollar: 118.320 USD
  • Svenska kronor: 1.248.377 SEK
  • Norska kronor: 1.267.234 NOK

Liknande bostäder

© 2024 Real Estate · Juridisk anteckning · Privatliv · Cookies · Web karta · Design: Mediaelx