Resale - Lägenhet - Orihuela Costa

Orihuela Costa Mil Palmeras

Mäklare

Be om intresse

Responsable del tratamiento: Castillo Homes, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.

SUPERLÄGENHET PÅ ÖVERSTA VÅNINGEN MED SOLARIUM (NYBYGGD FASTIGHET - PLAYA ELISA COSTA) BARA 400M FRÅN DEN UNDERBARA STRANDEN I MIL PALMERAS.

  • Ref.: CH746,
  • 2 Sovrum,
  • 2 Badrum,
  • 144m2,
  • 77m2,
  • Pool,
  • 269.900 €

Belägen bara 300 meter från den vackra stranden i Mil Palmeras, erbjuder denna nyligen byggda lägenhet en idealisk miljö för en avkopplande semester eller permanent bostad. Med sina två rymliga sovrum och två moderna badrum erbjuder den en bekväm plats för hela familjen. Lägenheten har en 13 kvadratmeter stor terrass, perfekt för att njuta av den milda havsbrisen och utomhusmåltider. Men det som verkligen utmärker sig är dess 76 kvadratmeter stora solarium med hisnande utsikt över havet, där du kan sola privat samtidigt som du beundrar det kristallklara vattnet i Medelhavet. Dessutom är solariumet noggrant dekorerat och levereras med en markis för att skapa ett bekvämt skuggat område, samt konstgjorda trädgårdsdetaljer som ger en touch av grönska och fräschör till ditt utomhusutrymme.

Detta fastighetsjuvel säljs fullt möblerad, med luftkonditionering och högkvalitativa finishar, vilket gör det lätt för dig att flytta in och säkerställer optimal komfort. Lägenheten ingår i en exceptionell gemenskap, där boende kan njuta av en imponerande gemensamhetsyta. Två inbjudande pooler ger möjlighet att svalka sig och koppla av under den spanska solen, medan ett utomhusgym gör det möjligt att hålla sig i form samtidigt som man njuter av den friska luften. Dessutom finns det vila- och avkopplingsområden som är utspridda över hela det gemensamma utrymmet, vilket erbjuder lugna platser att koppla av, läsa en bok eller helt enkelt njuta av omgivningarnas frid.

Sammanfattningsvis erbjuder denna lägenhet en idyllisk miljö nära Mil Palmeras Beach, med moderna funktioner, högkvalitativa finishar och en exceptionell gemenskapsyta. Oavsett om du letar efter en oförglömlig semester eller en drömpermanent bostad är denna plats perfekt för att njuta av allt som regionen har att erbjuda.

Nyckelfunktioner

Sovrum: 2
Badrum: 2
Byggd: 144m2
Tomt: 77m2
Toaletter: 1
Kök: 1
Energicertifikat: Pågående
Byggår: 2018
Balkong: 13 m2
Avstånd till strand: 300 Meter
Avstånd till flygplatsen: 45
Avstånd till nöjes områden: 5
Energicertifikat

Energicertifikat: Pågående

Egenskaper

Möblerad
Uppvärmning
Terrass
Solarium (solterrass)
Elektricitet
Fiberoptik

Ekonomi

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Valutaväxling

  • Pounds: 230.508 GBP
  • Ryska rubel: 230.508 RUB
  • Schweiziska franc: 262.478 CHF
  • Kinesiska yuan: 2.081.847 CNY
  • Dollar: 287.605 USD
  • Svenska kronor: 3.119.585 SEK
  • Norska kronor: 3.137.857 NOK

Liknande bostäder

© 2024 Real Estate · Juridisk anteckning · Privatliv · Cookies · Web karta · Design: Mediaelx