Resale - Lägenhet - Torrevieja - Centro

Torrevieja Centro

Mäklare

Andrés Castillo

VD - Mäklare

Be om intresse

Responsable del tratamiento: Castillo Homes, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.

Ljus lägenhet i centrum av Torrevieja

  • Ref.: CH718,
  • 2 Sovrum,
  • 1 Badrum,
  • 64m2,
  • 89.000€ 84.000 €

Denna lägenhet med två sovrum på första våningen är en riktig pärla! Den ligger i ett mycket rent och välkomnande område i centrala Torrevieja, nära alla bekvämligheter som barer, restauranger och butiker. Hamnen och passeo maritimo ligger också i närheten och erbjuder en livlig och trevlig atmosfär. Dessutom är stadens vackraste stränder lättillgängliga från denna lägenhet. 
Lägenhetens interiör är ljus och luftig och erbjuder ett bekvämt och välkomnande utrymme för att koppla av och njuta av det spanska livet. Den har en balkong av fin storlek där du kan äta eller ta ditt morgonkaffe. Det finns också en liten innergård, som är tillgänglig från det andra sovrummet, och som ger en plats att förvara cyklar eller andra personliga tillhörigheter.
Det stora sovrummet är särskilt ljust, med två stora fönster som ger en underbar utsikt över utsidan. Det finns också ett välutrustat badrum och ett funktionellt separat kök där man kan laga goda måltider. På det hela taget är denna lägenhet ett utmärkt alternativ för dem som söker en bekväm och praktisk plats att bo eller semestra i Torrevieja.

För mer information om denna fastighet, kontakta Castillo Homes.

Nyckelfunktioner

Sovrum: 2
Badrum: 1
Byggd: 64m2
Kök: 1
Inbyggda garderober: 2
Energicertifikat: Pågående
Byggår: 2005
Orientering: Öster
Balkong: 5 m2
Avstånd till strand: 500 Meter
Avstånd till flygplatsen: 55 Km.
Avstånd till nöjes områden: 200 Meter
Avstånd till golfbana: 10 Km.
Energicertifikat

Energicertifikat: Pågående

Egenskaper

Möblerad
Hiss
Luftkonditionering
Förråd
Balkong
Elektricitet

Ekonomi

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Valutaväxling

  • Pounds: 71.740 GBP
  • Ryska rubel: 71.740 RUB
  • Schweiziska franc: 81.690 CHF
  • Kinesiska yuan: 647.926 CNY
  • Dollar: 89.510 USD
  • Svenska kronor: 970.897 SEK
  • Norska kronor: 976.584 NOK

Liknande bostäder

© 2024 Real Estate · Juridisk anteckning · Privatliv · Cookies · Web karta · Design: Mediaelx