New Build - Lägenhet - Torrevieja - Torrelamata - La Mata

Torrevieja Edén Beach Resort

Mäklare

Andrés Castillo

VD - Mäklare

Be om intresse

Responsable del tratamiento: Castillo Homes, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.

Edén Beach Resort La mata

  • Ref.: ch-n282,
  • 2 Sovrum,
  • 2 Badrum,
  • 78m2,
  • Pool,
  •   Privat,
  • Från 238.500 €

Bostadsområdet Edén Beach är den idealiska platsen för att njuta av ditt nya hem, lyxiga bostäder med en innovativ och omsorgsfull design, utformade för kunden och med ett privilegierat läge för att njuta av de bästa tjänsterna.

Bostadskomplexet Edén Beach ligger bara 700 meter från La Mata-stranden, precis framför shoppingcentret Torremarina, med alla typer av butiker och en stor supermarket.

Består av totalt 362 bostäder och vi lanserar nu för försäljning det första blocket med 50 lyxiga lägenheter, med 2 sovrum och 2 badrum, och takvåningar med 3 sovrum och 2 badrum. Bottenvåningarna med privata trädgårdar och takvåningarna med 3 sovrum har ett stort privat solarium.

Alla bostäder har stora frontterrasser i sydostläge med havsutsikt och frontalutsikt över urbanisationens trädgårdar och pooler.

Urbanisationen kommer att vara helt inhägnad, med gräsmattor och medelhavsträdgårdar, två pooler för vuxna, en för barn, ett gym mellan de två vuxenpoolerna och en parkeringsplats för cyklar och fordon.

Alla lägenheter inkluderar en yta parkeringsplats, samt förinstallation av luftkonditionering installerad.

Det ungefärliga leveransdatumet för det första blocket kommer att vara juni/juli 2024, utställningsvåningen kommer att färdigställas i januari 2023, alldeles intill block 1.

Alla betalningar som görs är garanterade med bankgarantier enligt lagen.

Stränderna : Bostadsområdet Edén Beach ligger bara 700 meter från La Mata-stranden, utan tvekan en av de bästa stränderna på Costa Blanca, och på kort avstånd från det populära badområdet i Torreviejas vikar. Det är också nära till andra populära stränder som Los Locos strand, Playa del Cura och de välkända stränderna på Orihuela Costa som Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig och Dehesa de Campoamor.

Läge : bostaden ligger framför shoppingcentret Torremarina, med en stor supermarket och en mängd olika butiker, den har också bekväm och snabb tillgång till Torreviejas centrum, med en stadsbusshållplats några meter bort och med mycket god tillgång till riksvägen N-332.

Intressanta platser att besöka i omgivningarna : det privilegierade läget för Edén Beach La Mata gör att du kan gå till den berömda Parque Aromatico de Torrevieja, det kommunala sportcentret, veckomarknaden, området med nattklubbar och konserter, ett brett utbud av områden för underhållning och nattliv med barer, restauranger, pubar.... Tre kilometer bort, 5-10 minuter med bil, hittar vi Torreviejas stora handelsområde med köpcentret Habaneras, köpcentret Ozone med IMF-biograferna och hypermarket Carrefour Planet. 8 kilometer bort, 20 minuter med bil, ligger provinsens största och mest populära köpcentrum, La Zenia Boulevard.

Sport : Det är den perfekta platsen för älskare av vattensporter som surfing, med det mest populära området för att utöva denna sport på södra Costa Blanca, La Mata-stranden, och med det kommunala idrottsområdet två kilometer bort, med sina multifunktionella paviljonger och sina fotbollsplaner, simbassänger och idrottsbanor. Och redan i stadens centrum hittar vi Real Club Náutico, med segling, rodd och fiskesport. För golfälskare hittar vi 8 18-hålsbanor i en miljö med 20 kilometers radie.

Nyckelfunktioner

Sovrum: 2
Badrum: 2
Byggd: 78m2
Kök: 1
Energicertifikat: Pågående
Byggår: 2023
Orientering: Öster
Balkong: 17 m2
Avstånd till strand: 700 Meter
Avstånd till flygplatsen: 40 Km.
Avstånd till nöjes områden: 100 Meter
Avstånd till golfbana: 14 Km.
Energicertifikat

Energicertifikat: Pågående

Egenskaper

Hiss
Luftkonditionering
Trädgård
Förråd
Balkong
Grill
Uppvärmning
Automatisk dörrvakt
Terrass
Veranda
Solarium (solterrass)
Visningsbostad
Elektricitet
Jacuzzi
Fiberoptik
Elektriska Grindar

Plats

Ekonomi

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Valutaväxling

  • Pounds: 203.691 GBP
  • Ryska rubel: 203.691 RUB
  • Schweiziska franc: 231.941 CHF
  • Kinesiska yuan: 1.839.646 CNY
  • Dollar: 254.146 USD
  • Svenska kronor: 2.756.655 SEK
  • Norska kronor: 2.772.801 NOK

Liknande bostäder

© 2024 Real Estate · Juridisk anteckning · Privatliv · Cookies · Web karta · Design: Mediaelx