Resale - Villa / Parhus - Torrevieja - Torrelamata - La Mata

Torrevieja La mata

Mäklare

Andrés Castillo

VD - Mäklare

Be om intresse

Responsable del tratamiento: Castillo Homes, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.

Otrolig villa i La Mata

  • Ref.: CH689,
  • 4 Sovrum,
  • 4 Badrum,
  • 311m2,
  • 667m2,
  • Pool,
  •   Ja,
  • 1.099.000 €

Castillo Homes är stolta över att kunna presentera en magnifik fastighet i ett av de mest exklusiva områdena i regionen. Kvarteret Moulin Blanc ligger mellan Torrevieja och La Mata, alldeles intill havet och en vacker park. Moulin Blanc-parken är en naturpark som tar dig från en otrolig naturmiljö till sanddynerna på mata-stranden. Denna strand är en av de vackraste och mest omfattande i området!
Denna exklusiva villa ligger i ett område nära allt du behöver! Du hittar många kaféer, restauranger och små strandbarer bara 5 minuters promenad från ditt hem!
Även om villan är fristående är den en del av ett samhälle som erbjuder en privat tennisbana som du kan använda när du vill!

Villan har byggts på en stor tomt på en mycket lugn gata. Tomten består av en mycket stor pool, ett ute kök och stor ute plats. Så du kan njuta av detta paradis med din familj året runt!
När du kommer in i huset ser du direkt det stora utrymmet. På bottenvåningen finns ett stort vardagsrum och matsal, ett separat kök med utgång till trädgården och en tvättstuga.
På första våningen finns 4 sovrum. Det största sovrummet är mycket stort! Den har ett eget omklädningsrum och ett eget badrum. De andra tre sovrummen är också mycket rymliga, även om de är mindre, och från terrasserna på första våningen har du en otrolig utsikt över området.
Källaren är särskilt stor och har ett privat och säkert garage för dina många fordon. Som en liten överraskning finns det också ett spelrum som du kan förvandla till en biograf, ett gym eller ett diskotek, som du vill! I källaren finns också ett badrum.

Kort sagt, detta är en charmig fastighet i ett otroligt område som du kommer att älska!

För mer information om denna exklusiva villa, kontakta Castillo Homes!

Nyckelfunktioner

Sovrum: 4
Badrum: 4
Byggd: 311m2
Tomt: 667m2
Kök: 1
Inbyggda garderober: 4
Parkeringsplatser: 3
Energicertifikat: D
Byggår: 1990
Orientering: Söder
Avstånd till strand: 200 Meter
Avstånd till flygplatsen: 55 Km.
Avstånd till nöjes områden: 500 Km.
Avstånd till golfbana: 9 Km.
Energicertifikat

Energicertifikat: D

Egenskaper

Möblerad
Garage
Parkett
Luftkonditionering
Trädgård
Förråd
Balkong
Grill
Tvättmaskin
Uppvärmning
Terrass
Skorsten
Elektricitet
Fiberoptik
Elektriska Grindar

Plats

360 view

Ekonomi

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Valutaväxling

  • Pounds: 938.601 GBP
  • Ryska rubel: 938.601 RUB
  • Schweiziska franc: 1.068.778 CHF
  • Kinesiska yuan: 8.477.027 CNY
  • Dollar: 1.171.094 USD
  • Svenska kronor: 12.702.572 SEK
  • Norska kronor: 12.776.974 NOK

Liknande bostäder

© 2024 Real Estate · Juridisk anteckning · Privatliv · Cookies · Web karta · Design: Mediaelx