pool i trädgården

Alicante Campoamor

Mäklare

Be om intresse

Responsable del tratamiento: Castillo Homes, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.

Rymlig villa med spansk charm

  • Ref.: CH670,
  • 7 Sovrum,
  • 8 Badrum,
  • 478m2,
  • 1.000m2,
  • Pool,
  •   Privat,
  • 945.000 €

Letar du efter en stor villa mindre än 5 minuters promenad från stranden, i ett exklusivt och lugnt område, med unik utsikt?

Castillo Homes har nöjet att presentera vår nya villa med 7 sovrum och 8 badrum med spansk charm som ligger i vackra Campoamor, ett av de mest exklusiva områdena på Costa Blanca.

För tjugo år sedan bestämde sig ägaren för att bygga sitt drömfamiljshus i ett område som låg honom varmt om hjärtat. Han ville känna sig bekväm med sin stora familj. Därför valde han att bygga ett rymligt hus, nästan 500 m2 byggt, som överträffar regionens normer med storleken på sovrummen eller badrummen. Dessutom har de 2 terrasserna och balkongen, alla i söderläge, utsikt över ett stort vackert grönområde. Huset ger en verklig känsla av lugn och rymd tack vare den omfattande interna fördelningen och den öppna utsikten över naturen.

Villan är organiserad i tre våningar med en hiss som underhålls varje månad.

Bottenvåningen består av en stor entréhall, det stora sovrummet med walk-in-closet och eget badrum, kök och matsal, ett förråd, ett stort vardagsrum med utsikt över terrassen.

Andra våningen, 4 sovrum, 2 badrum, ett till vardagsrum med tillgång till balkongen, på denna är en bänk byggd som är orienterad mot öster för att kunna njuta av ditt kaffe på morgonen med soluppgång.

Källaren, 2 sovrum med 2 privata badrum, ett musikrum som kan ordnas som ett sovrum, en stor walkingcolset  som också kan användas som ett förvaringsrum, ett rymligt garage, maskin- och underhållsrummet för hissen. Tillgång till den nedre terrassen och trädgården med utsikt över poolen som är 26m2.

Huset ligger mindre än 5 min promenad från stranden "Playa Barranco Rubio" och 5 min från det gemensamma området där det finns tre tennisbanor, en paddelbana och en pool.

För mer information eller för att arrangera en visning, kontakta oss på Castillo Homes.


IBI 1564,44€ årligen

Föreningsavgift 132,84 € per månad 

Nyckelfunktioner

Sovrum: 7
Badrum: 8
Byggd: 478m2
Tomt: 1.000m2
Toaletter: 9
Kök: 1
Parkeringsplatser: 3
Energicertifikat: Pågående
Byggår: 2001
Orientering: Söder
Avstånd till strand: 400 Meter
Avstånd till flygplatsen: 50
Avstånd till nöjes områden: 3
Avstånd till golfbana: 13
Energicertifikat

Energicertifikat: Pågående

Egenskaper

Trädgård
Förråd
Balkong
Grill
Tvättmaskin
Uppvärmning
Terrass
Elektricitet
Garage
Hiss
Luftkonditionering

Plats

360 view

Ekonomi

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Valutaväxling

  • Pounds: 811.245 GBP
  • Ryska rubel: 811.245 RUB
  • Schweiziska franc: 927.045 CHF
  • Kinesiska yuan: 7.404.831 CNY
  • Dollar: 1.025.798 USD
  • Svenska kronor: 10.823.085 SEK
  • Norska kronor: 10.986.570 NOK

Liknande bostäder

© 2024 Real Estate · Juridisk anteckning · Privatliv · Cookies · Web karta · Design: Mediaelx