Resale - Villa - Pilar de la Horadada - Lo romero golf

Pilar de la Horadada Lo Romero Golf

Mäklare

Andrés Castillo

VD - Mäklare

Be om intresse

Responsable del tratamiento: Castillo Homes, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.

Lo Romero Golf Villa

  • Ref.: CH657,
  • 5 Sovrum,
  • 4 Badrum,
  • 157m2,
  • 272m2,
  • Pool,
  •   Ja,
  • 430.000 €

Vi har nöjet att presentera denna fantastiska villa med 5 sovrum och 4 badrum som ligger på golfbanan Lo Romero i Pilar de la Horadada. Denna villa är bättre än ny och har en mängd funktioner som gör den till den ultimata lyxvillan. 2019 byggdes den och ligger mitt på en 272 m2 stor tomt. Tillgång till framsidan är antingen genom en rullgrind med plats för 2 bilar eller genom en fotgängargrind med video intercom. Båda grindarna är elektroniskt styrda. Exteriören är huvudsakligen kaklad, vilket ger ett område med lågt underhåll. På den bakre terrassen finns en pool, en elektrisk markis och en dusch.

När man kommer in i villan blir man genast medveten om den rymd och det ljus som skapas av glasrutorna och det dubbla taket. Till höger finns det fullt utrustade köket med en rad integrerade apparater, inklusive 2 ugnar, en med mikrovågsugn, diskmaskin och keramisk induktionshäll. En central köksö skiljer köket från matplatsen som har utsikt över poolen och citrusträden. Vardagsrummet drar nytta av den dubbla takhöjden. Det finns också ett dubbelrum med inbyggda garderober och ett duschrum en-suite. Huvudtrappan i glas och marmor leder ner till källaren där du har ytterligare två sovrum och ett badrum. På övervåningen finns ytterligare två sovrum med inbyggda garderober och eganon suite badrum, det stora sovrummet har också utsikt över landsbygden och bergskedjorna från den privata balkongen. Solariumet erbjuder 360 graders utsikt över det omgivande landskapet och är den perfekta platsen för att koppla av i utomhussoffan eller njuta av en måltid.

Villan har ett induktionsluftkonditioneringssystem, varje våning har sin egen temperaturkontroll och alla persienner är elektriska. Det finns även fiberoptiskt internet tillgängligt.

Kontakta Castillo Homes för mer information om denna fantastiska fastighet.

Nyckelfunktioner

Sovrum: 5
Badrum: 4
Byggd: 157m2
Tomt: 272m2
Kök: 1
Inbyggda garderober: 4
Energicertifikat: Pågående
Orientering: Öster
Avstånd till strand: 7,3 Km.
Avstånd till flygplatsen: 67 Km.
Avstånd till nöjes områden: 3 Km.
Avstånd till golfbana: 50 Meter
Energicertifikat

Energicertifikat: Pågående

Egenskaper

Möblerad
Luftkonditionering
Balkong
Tvättmaskin
Uppvärmning
Terrass
Solarium (solterrass)
Elektricitet
Fiberoptik

Plats

Videor

https://www.youtube.com/watch?v=x0r980xh3uQ
https://www.youtube.com/watch?v=x0r980xh3uQ
https://www.youtube.com/watch?v=x0r980xh3uQ

Ekonomi

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Valutaväxling

  • Pounds: 369.138 GBP
  • Ryska rubel: 369.138 RUB
  • Schweiziska franc: 421.830 CHF
  • Kinesiska yuan: 3.369.394 CNY
  • Dollar: 466.765 USD
  • Svenska kronor: 4.924.790 SEK
  • Norska kronor: 4.999.180 NOK

Liknande bostäder

© 2024 Real Estate · Juridisk anteckning · Privatliv · Cookies · Web karta · Design: Mediaelx