New Build - Lägenhet - Finestrat - Finestrat Urbanizaciones

Finestrat SEASCAPE BLUE

Mäklare

Andrés Castillo

VD - Mäklare

Be om intresse

Responsable del tratamiento: Castillo Homes, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.

Seascape Blue - Benidorm

  • Ref.: ch-n264-D,
  • 3 Sovrum,
  • 2 Badrum,
  • 136m2,
  • 173m2,
  • Pool,
  •   Ja,
  • Från 380.000 €

Kan du föreställa dig hur det skulle vara att vakna upp varje morgon och se Benidorms skyline och låta dig berusas av Medelhavets ljus bara för dig?  Bara några kilometer från stranden ligger det nya bostadsområdet Seascape Blue. Gör dig redo att njuta av den vackra utsikten från din privata terrass och känna dagens första solstrålar. Med all lyx bara några minuter bort kommer du att kunna bo i ett privilegierat område, omgiven av all den lyx du alltid har drömt om.

Egenskaper
Du kan välja mellan 70 takvåningar med privata terrasser med 2 och 3 sovrum och 2 fristående villor med 3 sovrum. Seascape Blue har utformats som ett privat och exklusivt område för en liten grupp ägare som i lugn och ro kan njuta av en mängd olika aktiviteter, sport och underhållning som om du vore på semester vilken dag som helst på året. 

Utsikter
Du kommer att känna dess kraftfulla inflytande till och med från den privata terrassen i ditt Seascape Blue-hem, eftersom vi har reserverat en av de bästa vyerna över Medelhavet för dig.

Design
Husen med sin förskjutna utformning definierar olika gemensamma utrymmen för ägarnas njutning och avkoppling. Dessutom är de utrustade med den senaste tekniken för komfort: klimatkontroll, aerotermi för produktion av varmvatten, förinstallation av jacuzzi, termisk och akustisk isolering, bland annat.

Gemensamma områden 
Vi har fler hemligheter att visa dig om denna otroliga lyxiga bostad med garanterad tillgänglighet för personer med nedsatt rörlighet och sinnesfrid att bo i ett område som skyddas av privat säkerhet.

Idrottsområde
Uppvärmd pool
Pooler och jacuzzi
Duschar
Läsområde
Gym
Avkopplingsområde
Coworking-utrymme
Kabiner för distansarbete
Område för kardiologisk övervakning
Övervakning dygnet runt
Intelligenta brevlådor
Gym för hundar
Aroma Garden
Gourmetrum
Synpunkt
Biohälsosam lekplats
Lekplats för barn


Nyckelfunktioner

Sovrum: 3
Badrum: 2
Byggd: 136m2
Tomt: 173m2
Kök: 1
Energicertifikat: B
Byggår: 2022
Orientering: Söder
Balkong: 41 m2
Avstånd till strand: 3 Km.
Avstånd till flygplatsen: 30
Avstånd till nöjes områden: 5
Avstånd till golfbana: 10
Energicertifikat

Energicertifikat: B

Egenskaper

Hiss
Luftkonditionering
Trädgård
Förråd
Balkong
Uppvärmning
Automatisk dörrvakt
Terrass
Veranda
Solarium (solterrass)
Elektricitet
Jacuzzi
Bastu
Fiberoptik
Elektriska Grindar

Plats

Ekonomi

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Valutaväxling

  • Pounds: 326.215 GBP
  • Ryska rubel: 326.215 RUB
  • Schweiziska franc: 372.780 CHF
  • Kinesiska yuan: 2.977.604 CNY
  • Dollar: 412.490 USD
  • Svenska kronor: 4.352.140 SEK
  • Norska kronor: 4.417.880 NOK

Liknande bostäder

© 2024 Real Estate · Juridisk anteckning · Privatliv · Cookies · Web karta · Design: Mediaelx