Vardargsrum

Torrevieja Playa del Cura

Mäklare

Intagare

Andrés Castillo

VD - Mäklare

Be om intresse

Responsable del tratamiento: Castillo Homes, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.

Helt renoverad lägenhet perfekt för uthyrning belägen 2 steg från Playa del Cura.

  • Ref.: CHX720,
  • 3 Sovrum,
  • 1 Badrum,
  • 87m2,
  • 159.000 €

Castillo Homes presenterar exklusivt en fantastisk egendom!

Denna lägenhet med tre sovrum och ett badrum i Torrevieja har renoverats helt och hållet med mycket god smak och är idealiskt belägen bara några steg från den berömda stranden del Cura. Lägenheten är mycket rymlig och ljus, vilket erbjuder bekvämt boende för både boende och gäster.

Interiören i lägenheten är modern och elegant med högkvalitativa detaljer. De tre sovrummen är av god storlek och erbjuder mycket utrymme för förvaring av personliga tillhörigheter. Badrummet är också renoverat och har moderna bekvämligheter.

Lägenhetens läge är också en stor tillgång eftersom den är nära till alla nödvändiga tjänster som affärer, restauranger och barer. Boende kan dra nytta av enkel tillgång till alla stads bekvämligheter, inklusive några av de bästa barerna och restaurangerna i området, utan att behöva ta sin bil.

Dessutom har lägenheten en rymlig balkong där invånarna kan njuta av sin morgonkaffe samtidigt som de beundrar utsikten över staden och andas in den friska havsluften.

Slutligen skulle denna lägenhet vara en utmärkt investering för de som vill hyra ut sin egendom. Närheten till stranden, lokala bekvämligheter och de bästa barerna och restaurangerna gör det till en attraktiv uthyrning för turister och lokalbefolkningen. Med sin eleganta interiör, ideala läge och rymliga balkong är denna lägenhet ett klokt val för de som vill investera i fastigheter.

För mer information, tveka inte att kontakta oss!

Nyckelfunktioner

Sovrum: 3
Badrum: 1
Byggd: 87m2
Kök: 1
Inbyggda garderober: 2
Energicertifikat: F
Byggår: 1968
Orientering: Öster
Balkong: 6 m2
Avstånd till strand: 50 Meter
Avstånd till flygplatsen: 55 Km.
Avstånd till nöjes områden: 100 Meter
Avstånd till golfbana: 10 Km.
Energicertifikat

Energicertifikat: F

Egenskaper

Möblerad
Hiss
Luftkonditionering
Förråd
Balkong
Tvättmaskin
Uppvärmning
Elektricitet
Fiberoptik

Plats

Ekonomi

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Valutaväxling

  • Pounds: 135.794 GBP
  • Ryska rubel: 135.794 RUB
  • Schweiziska franc: 154.628 CHF
  • Kinesiska yuan: 1.226.431 CNY
  • Dollar: 169.430 USD
  • Svenska kronor: 1.837.770 SEK
  • Norska kronor: 1.848.534 NOK

Liknande bostäder

© 2024 Real Estate · Juridisk anteckning · Privatliv · Cookies · Web karta · Design: Mediaelx