Slå samman

Torrevieja La Veleta

Mäklare

Be om intresse

Responsable del tratamiento: Castillo Homes, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.

Lyxvilla i La Veleta

  • Ref.: CH697,
  • 5 Sovrum,
  • 3 Badrum,
  • 415m2,
  • 995m2,
  • Pool,
  •   Privat,
  • 1.650.000 €

Castillo Homes är stolta över att kunna presentera denna magnifika fastighet i ett av de mest exklusiva och eftertraktade områdena i regionen. La Veleta ligger i södra Torrevieja, precis intill havet och en vacker park med många palmer som leder till Punta Prima. Det finns också ett antal små vikar där du kan koppla av och njuta av solen och havet. Denna exklusiva villa ligger i ett område nära allt du behöver! Här finns många barer och restauranger. 

Det är en lyxig fastighet med en enkel och raffinerad design med fokus på detaljerna i varje element! 

Villan har byggts på en stor tomt och en mycket lugn gata på andra linjen från havet. Denna vackra och välskötta tomt har en mycket stor pool, en täckt terrass med lounge och ett badrum för poolens gäster. Här njuter du av detta paradis med din familj året runt!

När du kommer in i huset ser du genast det stora utrymmet. På bottenvåningen finns två sovrum, ett rymligt duschrum, ett stort vardagsrum med en vacker sten kamin som ger rummet mycket karaktär samt en matsal, i nästa rum finns köket. Det här fullt utrustade köket kommer att göra dig förtrollad av kvaliteten på dess finish och valet av material! Det delar ett mycket ljust rum med ett andra mer privat familjerum med direkt tillgång till trädgården. Det finns också en tvättstuga för att underlätta din förvaring. 

På övervåningen finns de andra två sovrummen. Det stora sovrummet är mycket stort, smakfullt inrett och ger dig tillgång till en stor balkong i söderläge med fantastisk havsutsikt! Det här rummet är husets mittpunkt och har ett eget badrum. Det andra sovrummet på första våningen har omvandlats till ett lyxigt och lagstadgat kontor. Du kommer att kunna ha din arbetsplats hemma i en idealisk miljö. 

I källaren finns ett privat och säkert garage för dina fordon. Som en liten överraskning finns det också en vinkällare som du kan ordna som du vill.

Kort sagt, detta är en charmig fastighet i ett otroligt område som du bara kan älska!

För mer information om denna exklusiva villa, kontakta Castillo Homes!

Nyckelfunktioner

Sovrum: 5
Badrum: 3
Byggd: 415m2
Tomt: 995m2
Kök: 1
Inbyggda garderober: 3
Parkeringsplatser: 2
Energicertifikat: E
Byggår: 1998
Orientering: Sydöst
Avstånd till strand: 100 Meter
Avstånd till flygplatsen: 55 Km.
Avstånd till nöjes områden: 300 Meter
Avstånd till golfbana: 9 Km.
Energicertifikat

Energicertifikat: E

Egenskaper

Möblerad
Garage
Luftkonditionering
Balkong
Uppvärmning
Terrass
Skorsten
Rökutlopp
Elektricitet
Fiberoptik

Plats

Ritningar

Videor

360 view

Ekonomi

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Valutaväxling

  • Pounds: 1.409.183 GBP
  • Ryska rubel: 1.409.183 RUB
  • Schweiziska franc: 1.604.625 CHF
  • Kinesiska yuan: 12.727.110 CNY
  • Dollar: 1.758.240 USD
  • Svenska kronor: 19.071.195 SEK
  • Norska kronor: 19.182.900 NOK

Liknande bostäder

© 2024 Real Estate · Juridisk anteckning · Privatliv · Cookies · Web karta · Design: Mediaelx