Resale - Villa - Alicante - Campoamor

Alicante CAMPOAMOR

Mäklare

Andrés Castillo

VD - Mäklare

Be om intresse

Responsable del tratamiento: Castillo Homes, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.

GRASIÖS VILLA I EXLUSIVT OMRÅDE

  • Ref.: CH654,
  • 6 Sovrum,
  • 6 Badrum,
  • 608m2,
  • 1.221m2,
  • Pool,
  •   Ja,
  • 1.750.000 €

En elegant och klassisk villa med 6 sovrum i Dehesa de Campoamor, ett av Costa Blancas mest eftertraktade områden.
Genom att endast använda material och finish av bästa kvalitet är detta ett arkitektoniskt mästerverk. 

Med sin genomgående stilrena men ombonade känsla kan man inte annat än bli stort imponerad. Stilsäkert formspråk som är vackert för ögat utan att nagga det minsta på vare sig funktion eller trivsel. Hög kvalitet och tekniskt välutrustat. Fortfarande skinande blankt och alldeles nytt då byggåret är så sent som 2017.
På denna adress med fördelaktigt läge där man dagligen blir påmind om dess närhet till både marina, bad och golfbana. Här i Campoamor bor man nämligen ett stenkast från Medelhavet samtidigt som man har golfbanan på bekvämt avstånd.

Kvarteret är ett exklusivt område med optimalt läge för att sätta lite guldkant på vardagen. Kvarteret är högt ansett då tack vare sin natursköna yttermiljö samtidigt som stadslivet inne i Torrevieja och Orihuela ligger på oerhört bekvämt pendlingsavstånd.

Bland pampiga nybyggda villor i området, hittar ni denna exklusiva villa som verkligen gör avtryck tack vare sin mästerliga design. Ett kaxigt formspråk men där man med sin design och skitektur ger ödmjukhet till naturen på ett alldeles utomordentligt vis.

Med sitt byggnadsår från 2017 kan vi gå i god för både kvalitet och komfort. På fyra våningsplan fördelar sig de 608 kvm stora boytan med en klok fördelning. Entrévåningen domineras av sällskapsytor medan större delen av sovrummen ligger uppe på övervåningens del.
Källarplanen erbjuder garage med plats för upp till fem bilar, förrådsutrymmen och plats för ett mindre hemmagym.
Du har en makalös takterass med oslagbara vyer och stora ytor. 
Bostaden ejbuder dig sex stora rymliga sovrum, större delen av dem har en suite badrum. Du har två fullt utrustade kök i bostaden, ett för den större middagen och den mindre. 

Du hittar flertalet exklusiva finesser så som centralvärme och luftkonditionering, senaste Domotic-teknik och privat hiss.

Utomhusområdet har en fantastisk pool och ett enastående grönt område med trädgård, lounge och grill, perfekt för att njuta av medelhavsklimatet.

För ytterligare information kontakta oss på Castillo Homes!


Nyckelfunktioner

Sovrum: 6
Badrum: 6
Byggd: 608m2
Tomt: 1.221m2
Kök: 3
Inbyggda garderober: 6
Parkeringsplatser: 5
Energicertifikat: C
Byggår: 2017
Orientering: Söder
Avstånd till strand: 500 Meter
Avstånd till flygplatsen: 72 Km.
Avstånd till nöjes områden: 200 Meter
Avstånd till golfbana: 8,7 Km.
Energicertifikat

Energicertifikat: C

Egenskaper

Garage
Hiss
Luftkonditionering
Trädgård
Förråd
Balkong
Grill
Tvättmaskin
Uppvärmning
Terrass
Skorsten
Veranda
Solarium (solterrass)
Elektricitet
Fiberoptik
Elektriska Grindar

Plats

360 view

Ekonomi

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Valutaväxling

  • Pounds: 1.502.305 GBP
  • Ryska rubel: 1.502.305 RUB
  • Schweiziska franc: 1.716.750 CHF
  • Kinesiska yuan: 13.712.650 CNY
  • Dollar: 1.899.625 USD
  • Svenska kronor: 20.042.750 SEK
  • Norska kronor: 20.345.500 NOK

Liknande bostäder

© 2024 Real Estate · Juridisk anteckning · Privatliv · Cookies · Web karta · Design: Mediaelx