pool

Alicante Daya Vieja

Mäklare

Be om intresse

Responsable del tratamiento: Castillo Homes, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.

Lyxig villa i Daya Vieja

  • Ref.: CH649,
  • 4 Sovrum,
  • 3 Badrum,
  • 309m2,
  • 5.611m2,
  • Pool,
  •   Privat,
  • 899.000 €

Drömmer du om en villa med en unik stil, med en tomt på nästan 6000 m², och som ger dig en känsla av ren lugn och ro?

Castillo Homes är stolta över att kunna presentera en helt ny exklusiv fastighet på Costa Blanca, "Villa Romana".

För tre år sedan letade ägaren efter något speciellt, ett hus som kunde kombinera intimitet, närhet, lyx och antiken. Det var då han stötte på "Villa Romana".  Det är en riktig juvel, ovanlig i Alicante-regionen, och fastighetens tema var inspirerat av det antika Rom, med sina kolonner som klär den både utvändigt och invändigt, de olika ornamenten längs dess former, statyerna och fontänen som pryder den sydvända trädgården, eller huvudporten som smälter in i en mur som vaktas av två lejon av sten. Han blev övertygad och bestämde sig för att ge den kärlek den förtjänade genom att fullständigt renovera den för att göra den till ett verkligt paradis. 

I dag är det en perfekt kombination av en elegant exteriör och en lyxig interiör som är utrustad med modern teknik och är självförsörjande på el.

Fastigheten har 5611m² mark, varav 309m² är bebyggd, bestående av huvudbyggnaden på 209m², tre sovrum och två badrum, master bedroom med eget badrum, walk in closet och förrådsrum på första våningen, stort vardagsrum med matsal, kök, maskinrum. 

Gästannexet på 40m², ett sovrum, kök öppet till vardagsrummet, ett badrum och en terrass. Ett täckt garage på 15m² utrustat med en laddare för elfordon. Ett utomhuskök med grill och toalett på totalt 17 m² och ett förråd på 34 m².

Poolen är 5m X 11m, med en helt ny värmepump och ett nytt elektriskt lock som håller en genomsnittlig temperatur på 35 grader Celsius.

Allt elektriskt system i huset har moderniserats, det är anslutet med fiberinternet, flera övervakningskameror är placerade runt fastigheten, i huvudbyggnaden finns sex luftkonditioneringsenheter och två i annexet. På baksidan av tomten är tre rader av solpaneler installerade för att täcka dina energikostnader.

Villa Romana ligger en kilometer från centrum av Daya Vieja, där du hittar restauranger, en stormarknad, ett apotek, ett bageri, stadsfullmäktige, ett sportcenter, kort sagt allt du behöver. Du kommer också att vara bara 4 km från Rojales, 11 km från Guardamar strand och 36 km från Alicantes flygplats.

Ibi 990€ årligen

Virtuell visning

Nyckelfunktioner

Sovrum: 4
Badrum: 3
Byggd: 309m2
Tomt: 5.611m2
Kök: 1
Energicertifikat: E
Avstånd till strand: 11 Km.
Avstånd till flygplatsen: 36 Km.
Avstånd till nöjes områden: 1 Km.
Energicertifikat

Energicertifikat: E

Egenskaper

Möblerad
Garage
Luftkonditionering
Trädgård
Förråd
Balkong
Grill
Tvättmaskin
Uppvärmning
Terrass
Skorsten
Elektricitet
Jacuzzi
Fiberoptik
Elektriska Grindar

Plats

Ekonomi

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Valutaväxling

  • Pounds: 771.756 GBP
  • Ryska rubel: 771.756 RUB
  • Schweiziska franc: 881.919 CHF
  • Kinesiska yuan: 7.044.384 CNY
  • Dollar: 975.865 USD
  • Svenska kronor: 10.296.247 SEK
  • Norska kronor: 10.451.774 NOK

Liknande bostäder

© 2024 Real Estate · Juridisk anteckning · Privatliv · Cookies · Web karta · Design: Mediaelx