Resale - Villa - Catral

Catral CATRAL

Mäklare

Be om intresse

Responsable del tratamiento: Castillo Homes, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.

Unik finca i lugnt och harmoniskt område

  • Ref.: CH647,
  • 7 Sovrum,
  • 5 Badrum,
  • 396m2,
  • 7.525m2,
  • Pool,
  •   Ja,
  • 1.195.000 €

Nu har vi äran att presentera till er, den magnifika Finca Alegria.

Här har du ett unikt boende byggd med fantastisk arkitektur och design. Fincan är stilfull och fylld med karaktär där varje detalj är genomarbetad till det yttersta. Du välkomnas av en lång uppfart omgiven av vacker natur som lämnar dig mållös. På den stora gården på hela 7.525kvm har du flera byggnader, du har ett stort och rymligt garage med övervåning. Här har du oändligt med möjligheter, vem vet?, det kanske blir din nya replokal för ditt band, eller en målarstudio, eller varför inte ett stall för hästar... som sagt möjligheterna är oändliga. Vidare in i det magnifika huset möts du av en iögonfallande vägg målad i venetian teknik. Väl inne i huset har du 4 stora rymliga sovrum, alla med fantastiskt ljusinsläpp. Ett av sovrummen har även privat badrum med både badkar och dusch. Ett av sovrummen används i dagsläget som ateljé. Du har ytterligare ett stort badrum i huset med tvättmaskin och dusch, och ett mindre med toalett och dusch. I det här hemmet har du ett otroligt Kök/ Matrum, perfekt vid stora middagar och sociala tillställningar. I Köket har du ordentligt med utrymmen och förvaring.

På gården hittar du även ett gästhus med 2 sovrum, 2 badrum och 1 kök. Perfekt om du har gäster över, eller är intresserad av att hyra ut. På gården har du också stora sociala ytor, sittplatser lite vart på den stora gården.
Du har ett stort ute kök med tillhörande utrymme för förvaring. Stor sittplats för hela stora familjen, eller alla dina vänner. Du har en stor pool att svalka dig i under en het sommardag, med tillhörande rutschkana för den lekfulle.

Men som grädden på moset så har denna gård även en licens för att få ha upp till 8 hästar på gården för den som är intresserad av det.

För ytterligare information och bokning av visning, kontakta oss på Castillo Homes!

Nyckelfunktioner

Sovrum: 7
Badrum: 5
Byggd: 396m2
Tomt: 7.525m2
Toaletter: 1
Kök: 2
Inbyggda garderober: 2
Energicertifikat: Pågående
Byggår: 2003
Orientering: Söder
Avstånd till strand: 17 Km.
Avstånd till flygplatsen: 35 Km.
Avstånd till nöjes områden: 2 Km.
Avstånd till golfbana: 12 Km.
Energicertifikat

Energicertifikat: Pågående

Egenskaper

Skorsten
Veranda
Elektricitet
Fiberoptik
Elektriska Grindar
Garage
Luftkonditionering
Trädgård
Förråd
Grill
Tvättmaskin
Uppvärmning

Plats

Ritningar

Ekonomi

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Valutaväxling

  • Pounds: 1.020.590 GBP
  • Ryska rubel: 1.020.590 RUB
  • Schweiziska franc: 1.162.138 CHF
  • Kinesiska yuan: 9.217.513 CNY
  • Dollar: 1.273.392 USD
  • Svenska kronor: 13.812.169 SEK
  • Norska kronor: 13.893.070 NOK

Liknande bostäder

© 2024 Real Estate · Juridisk anteckning · Privatliv · Cookies · Web karta · Design: Mediaelx