New Build - Bungalow Nedre Plan - Los balcones

Los balcones NATURE VIEWS GARDEN

Mäklare

Andrés Castillo

VD - Mäklare

Be om intresse

Responsable del tratamiento: Castillo Homes, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.

Nature Views

  • Ref.: ch-n266,
  • 2 Sovrum,
  • 2 Badrum,
  • 77m2,
  • 246m2,
  • Pool,
  •   Ja,
  • Från 253.000 €

Vissa romaner måste läsas vid en viss ålder, i en viss sinnesstämning och i rätt sammanhang och atmosfär, varken före eller efter, för att man ska kunna njuta av dem och uppfatta alla deras nyanser. På sätt och vis är detta vad som har hänt oss med Nature Views.

Det projekt som ni nu ser framför era ögon fanns redan i våra tankar för flera år sedan, men av olika skäl var det inte rätt tidpunkt. Under hela denna tid har den fått element och förbättringar som har kompletterat och berikat det som vi helt enkelt föreställde oss, och efter denna nödvändiga mognadsprocess ser vi nu hur den blir en verklighet som vi är oerhört stolta över.

För oss innebär boende att vi värdesätter och är en del av den miljö som omger oss, eftersom den är lika viktig som det cement som sammanfogar alla delar av en byggnad. När vi valde namnet Nature Views och färgerna rosa och grönt var det för att vi är fullt medvetna om att den imponerande utsikten över Laguna Salada, omgiven av citrusodlingar, faktiskt är ett av de viktigaste värdena för dessa bostäder.

Hus med vit fasad, soliga och med mycket naturligt ljus inuti, tydligt influerade av medelhavsstilen. Men man har också lagt stor vikt vid allt som inte är så uppenbart, till exempel de material som används och de högkvalitativa ytbehandlingar som används vid byggandet, och som är resultatet av den erfarenhet och den garanti som mer än 30 års arbete med att skapa bostäder ger.

Villorna med tvåvåningshus utmärker sig redan vid första anblicken genom den perfekta balansen mellan raka, rena och minimalistiska linjer och andra mer böljande och organiska delar, som ger helheten ett elegant och raffinerat utseende som inte går någon obemärkt förbi. På terrassen kan du njuta av dina kvällar med familjen, sola eller svalka dig i den 10 m2 stora poolen som ingår.

Om du slutligen väljer en duplexvåning måste du välja mellan utsikt över lagunen eller middagssolen, och mellan översta eller nedre våningen. I båda fallen får du ett fantastiskt hem som badar i naturligt ljus, med ett rymligt vardagsrum som går ihop med köket.

Om du väljer den översta våningen kan du njuta av utsikten eller sola på det stora solariumet. Och om du väljer bottenvåningen måste du till terrassen lägga till en privat källare som du kan använda som gästhus, som lekrum för barnen eller helt enkelt som ett speciellt utrymme för att njuta av familjen och vännerna... Du bestämmer!

Oavsett vad du väljer kommer du att njuta av upplevelsen av att bo i ett exklusivt bostadsområde med stora gemensamma områden för naturlig rekreation, frodiga trädgårdar, ett område för biologisk hälsa, en lekplats för barn och naturligtvis två stora gemensamma pooler, en för vuxna och en för barn.

Kort sagt, vi erbjuder dig möjligheten att leva vår medelhavslivsstil och göra den helt och hållet till din. För om vi analyserar det så har Nature Views praktiskt taget allt för att bli den lilla bit av paradiset med utsikt över ditt nya liv.

Nyckelfunktioner

Sovrum: 2
Badrum: 2
Byggd: 77m2
Tomt: 246m2
Kök: 1
Parkeringsplatser: 1
Energicertifikat: B
Byggår: 2022
Balkong: 100 m2
Avstånd till strand: 3 Km.
Avstånd till flygplatsen: 45 Km.
Avstånd till nöjes områden: 200 Meter
Avstånd till golfbana: 10
Energicertifikat

Energicertifikat: B

Egenskaper

Plats

Ekonomi

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Valutaväxling

  • Pounds: 216.075 GBP
  • Ryska rubel: 216.075 RUB
  • Schweiziska franc: 246.043 CHF
  • Kinesiska yuan: 1.951.490 CNY
  • Dollar: 269.597 USD
  • Svenska kronor: 2.924.250 SEK
  • Norska kronor: 2.941.378 NOK

Liknande bostäder

© 2024 Real Estate · Juridisk anteckning · Privatliv · Cookies · Web karta · Design: Mediaelx