poolbad

Orihuela Costa Los Altos

Mäklare

Intagare

Andrés Castillo

VD - Mäklare

Be om intresse

Responsable del tratamiento: Castillo Homes, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.

Bungalow på översta våningen i ett unikt samhälle

  • Ref.: CH633,
  • 2 Sovrum,
  • 1 Badrum,
  • 75m2,
  • Pool,
  • 155.000€ 129.900 €

Letar du efter en bungalow i ett unikt område med pool, fantastisk utsikt och nära till alla bekvämligheter?

Castillo Homes är glada att kunna presentera dig denna nya exklusiva möjlighet i ett mycket eftertraktat samhälle i Los Altos. Detta är en riktig pärla och nu är din möjlighet att få tillgång till ett av de mest eftertraktade samhällena i området. Anledningen till dess popularitet är dess vackra trädgårdsområde med en fantastisk pool där du kan njuta av den behagliga Costa Blanca-solen.

Fastigheten är en bungalow på övre våningen, uppför trapporna kommer du till en mysig balkong som ger en fantastisk utsikt över samhället och till och med till den rosa sjön. I anslutning till balkongen finns ett första vardagsrum som kan användas som en förlängning för att skapa en stor täckt terrass eftersom dess fönster är skjutbara och gör det möjligt att ta bort separationen mellan balkongen och denna. Genom ytterdörren kommer du in i det luftkonditionerade huvudrummet, som består av ett öppet kök, ett annat vardagsrum och ett matbord. När du fortsätter till höger kommer du till badrummet med italiensk dusch, det stora sovrummet med inbyggda garderober och en liten balkong samt det andra sovrummet med inbyggd garderob.

Fastigheten ligger i ett populärt område i Orihuela Costa, du har all service inom 5 minuters bilresa, stranden ligger bara 3 km bort och du är 50 km från flygplatsen.

Årlig IBI 258€

Årlig gemenskapsavgift 496€

Nyckelfunktioner

Sovrum: 2
Badrum: 1
Byggd: 75m2
Kök: 1
Inbyggda garderober: 3
Energicertifikat: G
Byggår: 1995
Orientering: Norr
Avstånd till strand: 3 Km.
Avstånd till flygplatsen: 50 Km.
Avstånd till nöjes områden: 500 Meter
Avstånd till golfbana: 5 Km.
Energicertifikat

Energicertifikat: G

Egenskaper

Möblerad
Trädgård
Uppvärmning
Terrass
Elektricitet
Fiberoptik
Elektriska Grindar

Plats

360 view

Ekonomi

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Valutaväxling

  • Pounds: 111.514 GBP
  • Ryska rubel: 111.514 RUB
  • Schweiziska franc: 127.432 CHF
  • Kinesiska yuan: 1.017.870 CNY
  • Dollar: 141.006 USD
  • Svenska kronor: 1.487.745 SEK
  • Norska kronor: 1.510.217 NOK

Liknande bostäder

© 2024 Real Estate · Juridisk anteckning · Privatliv · Cookies · Web karta · Design: Mediaelx