New Build - Villa / Parhus - Altaona - Altaona Golf & Country Village

Altaona BALANCE

Be om intresse

Responsable del tratamiento: Castillo Homes, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.

Balance Villas

  • Ref.: CH-N241,
  • 3 Sovrum,
  • 2 Badrum,
  • 127m2,
  • 441m2,
  • Pool,
  •   Privat,
  • Från 396.000 €

Välkommen till The Balance Villas, en upplevelse av livet i Murcia som ingen annan.

Varje hus ligger diskret inbäddat i sin fantastiska naturliga miljö och ger unik tillgång till naturen, inklusive stora grönområden och omfattande stigsystem i bergen. Våra bostäder är särskilt utformade för att ge oändlig utsikt över golfbanan, sjöarna och det avlägsna landskapet, både inifrån och utifrån.  Trädgårdar och terrasser i söderläge ser till att du kan njuta av den varma vintersolen, och generösa glasfönster ger ytterligare utsikter över regionen från bekvämligheten av inredningen.

Själva bostäderna har utformats för att maximera komfort, avskildhet och effektivitet. Dessa värden sträcker sig till hela byggnadsområdet, varifrån du kan få tillgång till stadens nöjen och de lokala stränderna samt till högkvalitativa sjukvårdsinrättningar, allt inom några minuter, samtidigt som du kan njuta av lugn och ro när du är hemma.  För mer avlägsna resor finns det två flygplatser inom mindre än en timmes bilresa. Balance Villas representerar en verkligt banbrytande upplevelse av att bo i det åtråvärda Costa Calida!

Våra arkitekter och designers förstår mycket väl hur ett hus måste passa in i sin miljö. Husen har låg profil för att inte överväldiga landskapet. När du står i din trädgård kommer du dock att få ett tydligt intryck av att befinna dig i bergen. Väggarna är gjorda med en delvis stenfasad som ger en varm, naturlig lyster, vilket gör att strukturen smälter in i sin omgivning samtidigt som den utgör en effektiv värmebarriär.

Även de platta taken ger gröna vyer, oavsett åt vilket håll man tittar. Som en gest till funktion och form har inhemska växter placerats på taken för att skapa en känsla av ett annat naturligt utrymme. Förutom sina estetiska egenskaper och dofter fungerar växterna som repellerande medel mot skadedjur som getingar och myggor för att ytterligare öka din komfort.

Våra konstruktörer har varit noga med att använda det tillgängliga utrymmet så effektivt som möjligt, i linje med modern nordeuropeisk standard. Den L-formade byggnadsdesignen representerar en praktisk fördelning av kvadratmeter och ger maximal avskildhet från grannarna. Vi använder det unika och innovativa SISMO-byggsystemet, som garanterar att din fastighet har en mycket hög effektivitetsklass och hög akustisk och termisk isolering - med andra ord håller vi temperaturen optimal och alla ljud ute.  Dessutom eliminerar det andra problem som är förknippade med traditionella byggmetoder, som sprickor och fuktproblem.

Interiörutrymmena har skapats med omsorg med logiska och bekväma flöden mellan dem och stora rum med generösa garderobsutrymmen.  Invändigt och utvändigt har ingenting försummats i strävan att skapa ett hus för ett bekvämt, privat och effektivt boende.

Vår vision, på TAOLIS, är att ge dig inte bara ett nytt hus eller en ny plats, utan ett hem som underlättar ett positivt och hälsosamt sätt att leva.  För att uppnå detta har vi skapat villor som är genomtänkt utformade och välbyggda.  Deras konstruktion har styrts av de tidlösa Feng Shui-principerna, och de är inbäddade i expansiva naturområden och i ett privat samhälle där du kan hitta stora gemensamma grönområden, yoga- och meditationsområden och en rad sportaktiviteter för att tillgodose din aktiva livsstil.

3 sovrum, 2,5 badrum
127,6 m² boyta
231,2 m² total yta
Privat trädgård och pool (4x8m)
Från 425-732 m2 tomt
Från 396.000 euro (startpris fas ett)

Nyckelfunktioner

Sovrum: 3
Badrum: 2
Byggd: 127m2
Tomt: 441m2
Toaletter: 1
Kök: 1
Energicertifikat: Pågående
Byggår: 2022
Orientering: Söder
Avstånd till strand: 25 Km.
Avstånd till flygplatsen: 45
Avstånd till nöjes områden: 5
Avstånd till golfbana: 50 Meter
Energicertifikat

Energicertifikat: Pågående

Egenskaper

Garage
Luftkonditionering
Trädgård
Förråd
Balkong
Tvättmaskin
Uppvärmning
Automatisk dörrvakt
Terrass
Veranda
Solarium (solterrass)
Elektricitet
Fiberoptik
Elektriska Grindar

Plats

Ritningar

Ekonomi

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Valutaväxling

  • Pounds: 339.950 GBP
  • Ryska rubel: 339.950 RUB
  • Schweiziska franc: 388.476 CHF
  • Kinesiska yuan: 3.102.977 CNY
  • Dollar: 429.858 USD
  • Svenska kronor: 4.535.388 SEK
  • Norska kronor: 4.603.896 NOK

Liknande bostäder

© 2024 Real Estate · Juridisk anteckning · Privatliv · Cookies · Web karta · Design: Mediaelx